Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5199 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, labai prireikė pinigų tai nusprendžiau teikti savo paslaugas. Šiek tiek apie mane. Esu Manvydas, 12 metų, spalio 16 dieną bus 13 metų. Scriptinimu užsiimu ~5mėn, gal mažiau. Ilgai nescriptinu ir labai daug nesėdžiu, kai turiu laisvo laiko pasimokau tai ko nemoku. Sudėtingu sistemų nedarysiu vien dėl to, kad esu naujokas scriptinime. Mappinu mėnesį, na mappinu ne per geriausiai, pavyzdžių neturiu, bet kai kokį užsakymą atliksiu susijusi su mapp būtinai įkelsiu nuotrauka.

Na dabar šiek tiek apie atsiskaitymą ir garantiją.

Atsiskaitymas galimas trejais būdais, t.y. banko pavedimu, sms žinutę ir papildymų. Sms žinutę ir papildymų gali kainuoti šiek tiek brangiau. Garantiją visada suteikiu. Jeigu darbas atliktas blogai arba mapp darbas negražus perdarysiu iš naujo nemokamai. Dėl script darbų tai visu pirma aš gaunu pinigus ir tik tada atsiunčiu jums atlikta darbą, kaip jau minėjau jei darbas atliktas blogai ištaisysiu nemokamai. Dėl mapp darbų tai reiktu paminėti pirma, kad aš jums atsiunčiu nuotraukas arba video apie mapp darbą, jus tada pasakote ar gražus ar ne, jeigu bus negražus perdarysiu. Kai darbas jums tiks man pervesite pinigus ir aš atsiūsiu .map failą.

Vėl dėl scriptinimo, ko nedarau:

1.Stambių sistemų.

2.Nesurišu su mysql ir išviso su tai nedirbu.

Nebemappinu, įsitikinau pats nesenai, kad mappinti nemoku.

Kontaktai:

Pas mane kreiptis dėl paslaugų tik į skypę(manvydas399).

Good loock ;)

Dėkui.

Kadangi užsakymų neturiu, nors temą matė ir nelabai daug žmonių, todėl padarysiu akciją. Pirmas užsisakęs script paslaugas gaus nuolaidą(priklauso nuo scripto) ir pirmas užsisakęs mapp darbą gaus ji nemokamai!

Neišduosim bet... Čia KMP.. turbūt jį žinot jau. Scriptini neblogai, nieka nesakau, bet gal tu nemapp'ink okey? Nes net obj sudėjai nelygiai. Nenoriu anti-reklamos tau daryt, bet patarimą duodu tik.

Dėl šito žinau, jau pasimokiau mappinti. Dabar geriau mappinu, pasimokiau šiek tiek. Įkelsiu gal vėliau kokį darbą. Klydau dėl mappinimo:D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5199 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...