Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ir pričiom čia kiši tą alchobako? Gal nežinai kas yra kurėjas? Jeigu jis vadinat taip jog kas paplatina serverio modifikaciją ir tas kurėjas? Apmaudu. Šiaip aš esu kurėjas šios modifikacijos, ir neapsimoka tau jos pratesti. Norėjau šiaip pats pratesti bet pasiemiau kitą modifikaiją ir editinu iki šiol naują SFlife gamemodą. Šiaip kurio tu ieškai tai tenais reikia mokėti gan normaliai skriptinti, o ne būti koks naujokas, nes tenais reikia padaryti optimizaciją, sukurti daug komandų ir panašiai, palei mane geriau tu pats pasiimk kokią modifikaciją ir ją naudok....

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Ir pričiom čia kiši tą alchobako? Gal nežinai kas yra kurėjas? Jeigu jis vadinat taip jog kas paplatina serverio modifikaciją ir tas kurėjas? Apmaudu. Šiaip aš esu kurėjas šios modifikacijos, ir neapsimoka tau jos pratesti. Norėjau šiaip pats pratesti bet pasiemiau kitą modifikaiją ir editinu iki šiol naują SFlife gamemodą. Šiaip kurio tu ieškai tai tenais reikia mokėti gan normaliai skriptinti, o ne būti koks naujokas, nes tenais reikia padaryti optimizaciją, sukurti daug komandų ir panašiai, palei mane geriau tu pats pasiimk kokią modifikaciją ir ją naudok....

Tikrasis modifikacijos kurejas alch0bako, visi ta zino ir zinos, Ir tu paskaityk ka as parasiau visu pirma ir antra jeigu naujokas scripteris esi tai nereiskia jog visi naujokai nieko nemokantys, kur kas uz tave daugiau visi zino ir nerink postu .

Didžiausias malonumas gyvenime, yra padaryti tai, ką kiti sakė, jog tu nesugebėsi.

Žėk, dabar tu pats pasakyk, ar tikrai tas alchobako kurė ? Jei jis sužlūdė mano projektą tai vistiek jis kurėjas. Jei tu netiki, dabar vėl viską per naujo atkuriu sflife.lt serverį, nueik į vebą pamatysi, aišku šiuo metu forumas išjungtas. Beto , šio serverio modifikacijos esu kurėjas aš, daug žmonių gali paliūditi jog kūriau aš. Šiuo metu kuriu ir naująją modifikaciją, bet jos niekas tikrai neturės, ir jos neplatinsiu.... Va tokie žmonės mane ir užknisa. Šioje svetainėja niekados jokių GameModų nebekelsiu ir panašiai.... Nes jei man sušyko apskritai projektą, alchobako ir paplatino modifikacija ir visi sako jog jis kurėjas.... Na matau jog neesi buvęs per startą sflife kurį atidariau pats aš, o paskui alchobako įstojo į projektą ir viską sugadino. Turiu daug liūdytojų.... Mulkis ir tiek....

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Žėk, dabar tu pats pasakyk, ar tikrai tas alchobako kurė ? Jei jis sužlūdė mano projektą tai vistiek jis kurėjas. Jei tu netiki, dabar vėl viską per naujo atkuriu sflife.lt serverį, nueik į vebą pamatysi, aišku šiuo metu forumas išjungtas. Beto , šio serverio modifikacijos esu kurėjas aš, daug žmonių gali paliūditi jog kūriau aš. Šiuo metu kuriu ir naująją modifikaciją, bet jos niekas tikrai neturės, ir jos neplatinsiu.... Va tokie žmonės mane ir užknisa. Šioje svetainėja niekados jokių GameModų nebekelsiu ir panašiai.... Nes jei man sušyko apskritai projektą, alchobako ir paplatino modifikacija ir visi sako jog jis kurėjas.... Na matau jog neesi buvęs per startą sflife kurį atidariau pats aš, o paskui alchobako įstojo į projektą ir viską sugadino. Turiu daug liūdytojų.... Mulkis ir tiek....

FreePosteri, as cia sukuriau tema ne aiskintis kas kurejas to SFLIFE ar pns as tik noriu suzinoti kokie bugai yra tame GM, O tas TAVO SFLIFE.LT graudus vien is web dizaino suprast galima kad skurdus, man tai pavyzdziui butu geda toki naudoti. O tas tavo serveris zlugs net nespejas atsidaryti. :kill:

Didžiausias malonumas gyvenime, yra padaryti tai, ką kiti sakė, jog tu nesugebėsi.

Čia galbūt jis turėjo omenyje, kad yra gamemodes skiltyje paplatinta alchobako tai, manau, kad būtent to gamemodo bugus, kur jo paplatinta, o ne kieno kito, nes kieno kito gali skirtis nors kažkiek :}

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...