Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Deja Vu jausmas (verta perskaityti.)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4787 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėčiau šiandien padiskutuoti apie Deja Vu jausmą..

:shok:

Žodis „deja vu” kilęs iš prancūzų kalbos ir pažodžiui išvertus reiškia „jau matyta”.

Dauguma žmonių nors kartą gyvenime patiria jausmą, kad situacija ar įvykiai, vykstantys dabar, buvo patirti anksčiau. Galvoje šmėsteli neryškūs, nesugaunami ir labai trumpi vaizdiniai, kurie niekaip nesisieja su kuriuo nors gyvenimo įvykiu. Jausmas ypatingas, keistas, net bauginantis. Kas tai – jau matytas sapnas ar mūsų atminties žaidimai?

Biški noriu papasakoti apie Deja Vu jausmą, man yra daug kartų nutikę, buvo nutikę ir priešingas Deja Vu jausmas, Jame Vu.. kalbėjau su draugu, ir staiga lyg aš užsimiegojau, pažiūrėjau į jį ir aš jo nepažįstu, tai yra trumpas atmintięs praradimas.. dar daug daug daug kartų, va ir katik buvo nutikęs kažkoks jausmas, senai pas tave yra tas daiktas, tiktais kažkaip jo nepastebėjai, įsižiūri į jį ir atrodo kas čia per daiktas.. panašumų turi su Jame Vu.

Daugelis šiuolaikinių mokslininkų, aiškindami dežavu būseną, linksta prie olandų Hermano Sno ir Dono Linszeno pasiūlytos teorijos. Jie tvirtina, kad suvokimo ir prisiminimų principas veikia panašiai kaip hologramos. Atsiminimai žmogaus smegenyse saugomi tam tikrų hologramų pavidalu. Kiekvienas hologramos fragmentas turi informaciją, kuri būtina norint atkurti visą vaizdą.

Daugelis žmonių, pajautę Deja Vu jausmą, galvoją jog yra aiškiaregystęs požymis, kiti galvoja jog vaizdas iš ano gyvenimo, pradėjau dometis dežavu, ir vis nesuprantu, kaip susidaro tas dežavu.. :kuku:

Man tai būna dejavu ir labai dažnai. Eini ir atrodo tiesiog paprastas klasiokas lepteli kokią frazę ir atrodo, kad jis ją jau sakę tuo pačiu metu ir toje pačioje vietoje. Atrodo, kad pravažiuojančios mašinos matytos, būna net taip, kad pajuntu tą jausmą užlipus ant šaligatvio plytelės sujungimo, na žodžiu, man jausmas nei bauginantis nei dar kažkas, matyt įpratau jau.

Oj *Myliu SuperGames.lt* vaikystei tau žiauriai daug pasireikšdavo... Dabar rečiau jau bet irgi kartais.. Va viena kartą lošem fulę su klasiokais, ir karoč mėgom prie kamolio ir iš šono klasiokas irgi bėgo. Tai krč susdaužėm abudu, ir karoč kai atsikeliu nuo žemės toks jausmas kad jau viską vapšė žinau kas toliau bus, klasiokas kažką buvo pasakęs ir žinojau, kad taip pasakys... Kai atmintį ten prarandi kaip sakei tai dar nieko, nu tai atsijungia smegeninė minutei ir viskas(man teip nebuva)bet vat kaip čia sužinai? Mane tai labai domina tas dejavu

Man pvz buvo matkes kabinete sedejau ir mokytoja rase veiksmus ir liepe mums issprest,kai ji rase pajauciau,kad jau tai maciau grynai tie patis skaiciai ir ta pati vieta kur rase,buvo labai keista,bet taip pat ir issprest lengviau buvo :D Arba dar vienas kai susapnuoju kazka ir atsikeles galvoju ar tai ivyko ar tai buvo sapnas.

Seni nickai: PHP Fusioniukas,Nonstoperis.

Grįžau

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4787 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...