Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Klaiku nuo tavo tu objektų servas nepavažiuotų pizdiec.

Ką tu čia pasakei, nors pats supranti? Nėra čia daug obijektų šeip..

Tu vapšie gauras vanial nahuj iš forume kad nematyčiau *Myliu SuperGames.lt*,aiškina *Myliu SuperGames.lt* direktorius kaip kam čia ir kada viskas turi būt,vyrink į savo troba 4 sienu ir tupėk ten nenardes *Myliu SuperGames.lt* "felka" :DDD

Hacked by paša

Tu vapšie gauras vanial nahuj iš forume kad nematyčiau *Myliu SuperGames.lt*,aiškina *Myliu SuperGames.lt* direktorius kaip kam čia ir kada viskas turi būt,vyrink į savo troba 4 sienu ir tupėk ten nenardes *Myliu SuperGames.lt* "felka" :DDD

1. Tai tu debilas iš prigimties, matosi... Akinukus įsigyk, okey? Nes žlibas kaip šūdas eketėj

2. Aš ne visai gauras, o žmogus ir tu tai žinai, gaurus turi meškos, lokiai, kiti gyvūnai, bet ne žmonės. Nu nebent tu pats tais gaurais apžėlęs

3. Nieko aš neaiškinu ir nedirektoriauju, o pasakau jūsų kvailas klaidas, kad neapsijuoktumėt kituose forumuose skaldydami savo nesamones apie mapp'ą. Kapyš?

Toliau, manęs gali neįžeidinėti, nes aš irgi pradėsiu ant tavęs stumti, ko pasekmėje tu verksi. Mano nick nėra juokingas, žiūrint į tavo. Arnyzas- karnyzas :mucha::funny:. Troboj negyvenu, gyvenu mieste, bute. Tai nėra troba. Kaip jau sakiau pradžioje- eik pasigydyk.

OWNED.

Mauras valink iš šito forumo jei tik minusiukus dėti ir verkti tik moki. Neverksiu dėl tavo uždėto minuso, bet pagal tave kritikos forume nereikia? Šiaip jeigu tiesa sakant matosi net nepamačius tavo nuotraukos, kad esi paleidusi "trida" beždžionė:)

1. Tai tu debilas iš prigimties, matosi... Akinukus įsigyk, okey? Nes žlibas kaip šūdas eketėj

2. Aš ne visai gauras, o žmogus ir tu tai žinai, gaurus turi meškos, lokiai, kiti gyvūnai, bet ne žmonės. Nu nebent tu pats tais gaurais apžėlęs

3. Nieko aš neaiškinu ir nedirektoriauju, o pasakau jūsų kvailas klaidas, kad neapsijuoktumėt kituose forumuose skaldydami savo nesamones apie mapp'ą. Kapyš?

Toliau, manęs gali neįžeidinėti, nes aš irgi pradėsiu ant tavęs stumti, ko pasekmėje tu verksi. Mano nick nėra juokingas, žiūrint į tavo. Arnyzas- karnyzas :mucha::funny:. Troboj negyvenu, gyvenu mieste, bute. Tai nėra troba. Kaip jau sakiau pradžioje- eik pasigydyk.

OWNED.

Owned? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tu kūrva triušis niūhaj šliapu byrka apsikabinęs poetas *Myliu SuperGames.lt* :DDDD 2 Žodžius perskaičiau toliau tyngėjau,sorry romanų kūrėjau :DD Jei bėdų yra 865841183 laukiu zvanoko,pažiūrėsim profesoriau kam kas padės :DDDD

Hacked by paša

Kam man tau skambinti, jeigu tu keiksmais pasitiksi? Ne poetas aš, o tu dūxas esi, skaityt nemoki. Rašyt nemoki tu net ;) Pasigydyk. Kitiems sakai pist iš čia, bet pačiam reiketų, nes čiūrką primeti, nors nesi toks kietas kaip manaisi esąs, ką tu sugebi? Nixują tu nieko nemoki ir nemokėsi, atsilikęs esi. Nei aš triušis nei ką, ir tu mano byrkos nematei, todėl nešnekėk ;)

Tinginys esi, kaip tas Sidas iš filmuko "Ledynmetis" ;) Tokius visi palieka ir dūxina. Jam pasisekė, tau manau nepasiseks.

-- 14 Bal 2012, 13:12 --

Dar žvengia iš to, kad pats yra tinginys ir skaityt nemoka.. Graudus.

Kam man tau skambinti, jeigu tu keiksmais pasitiksi? Ne poetas aš, o tu dūxas esi, skaityt nemoki. Rašyt nemoki tu net ;) Pasigydyk. Kitiems sakai pist iš čia, bet pačiam reiketų, nes čiūrką primeti, nors nesi toks kietas kaip manaisi esąs, ką tu sugebi? Nixują tu nieko nemoki ir nemokėsi, atsilikęs esi. Nei aš triušis nei ką, ir tu mano byrkos nematei, todėl nešnekėk ;)

Tinginys esi, kaip tas Sidas iš filmuko "Ledynmetis" ;) Tokius visi palieka ir dūxina. Jam pasisekė, tau manau nepasiseks.

Nenardyk čiortas jugi nesigauna,jasna gaidy? :DD Vaflis pisi į nuo ekrano kol tėvas byrkos delne ištieses neparėjo blę :DDD Rašo jis kūrva savo poemas čia *Myliu SuperGames.lt*,įdomu galvoji man ką tu pasakysi? Nixuje patikėk :DD

Hacked by paša

DEBILE tu cia ne tu dejai net ijungti MTA nemoki..serveri turejau toki pat..

Darbai mapp tai klaikūs.

Visiškai nesaikingi ir neskoningi, sorry, bet ištiesų tu mappint tikrai nemoki.

Nemačiau tavo skriptinimo darbų, bet manau, kad ir juos atlieki ganėtinai prastai, nenaudodamas jokių greitųjų procesorių ir t.t.

Žinoma, aš nežinau, tai nesakau, bet čia mano nuomonė.

Sorry, jei suklydau dėl skriptinimo, bet dėl mapp tai tikrai, pasitreniruok.

Į skype pagalbą suteikiu tik už piniginį atlygį, antraip - tik forume.

Pz neidomu...

-- 15 Bal 2012, 21:23 --

Darbai mapp tai klaikūs.

Visiškai nesaikingi ir neskoningi, sorry, bet ištiesų tu mappint tikrai nemoki.

Nemačiau tavo skriptinimo darbų, bet manau, kad ir juos atlieki ganėtinai prastai, nenaudodamas jokių greitųjų procesorių ir t.t.

Žinoma, aš nežinau, tai nesakau, bet čia mano nuomonė.

Sorry, jei suklydau dėl skriptinimo, bet dėl mapp tai tikrai, pasitreniruok.

Skriptint moku geriau, del mappinimo pritariu:)

4npfZEk.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5206 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...