Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5192 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

LS AR LV?  

15 balsai

1. 1. LS AR LV?

• Los Santos
      9
    • Las Venturas
      6

Recommended Posts

• Parašė po 2 savaičių...
Las Venturas prabangus, ištaigingas miestas. O Los Santos - mano nuomone, kaip didelis kaimas. Daugiausia apšiurę namukai, purvinos gatvelės, tik centras nėra blogas. Man labiau patinka Las Venturas.

Kekvienas miestas padarytas pagal tą laika kaip viskas buvo :)

Las venturas (Las Vegas) prabangus todėl skirtas kurti normalius RPG serverius moderniomis sistemomis, ir panašiai.

San fierro (San Francisko) Vidutinis miestas, neturintis nieko išskirtinio, ir lengvai perprantamas, todėl jis tinka naujiems žaidėjams GRP'istams.

Los Santos (Los Angeles) Didžiausias miestas kuriame rasi visko - prabangių vietų, "purvinų" gaujų rajonų ir panašiai, todėl šį miest naudoja roleplay serveriai.

Čia buvo mano nuomonė, su kuria dauguma sutiks ;)

www.Nevada-RPG.lt

Las Venturas prabangus, ištaigingas miestas. O Los Santos - mano nuomone, kaip didelis kaimas. Daugiausia apšiurę namukai, purvinos gatvelės, tik centras nėra blogas. Man labiau patinka Las Venturas.

Kekvienas miestas padarytas pagal tą laika kaip viskas buvo :)

Las venturas (Las Vegas) prabangus todėl skirtas kurti normalius RPG serverius moderniomis sistemomis, ir panašiai.

San fierro (San Francisko) Vidutinis miestas, neturintis nieko išskirtinio, ir lengvai perprantamas, todėl jis tinka naujiems žaidėjams GRP'istams.

Los Santos (Los Angeles) Didžiausias miestas kuriame rasi visko - prabangių vietų, "purvinų" gaujų rajonų ir panašiai, todėl šį miest naudoja roleplay serveriai.

Čia buvo mano nuomonė, su kuria dauguma sutiks ;)

Už tokią nuomonę ir +rep negaila. Gerai pasakyta.

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...