Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Padėk išspręst bėda ir gauk 1000FLT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4803 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Sveiki, taigi iškilo viena bėda, kurios niekaip pačiam nepavyksta išspręsti, taigi prie reikalo:

Šiandien ryte persirašiau win (win XP), viską tvarkingai persirašiau, susiinstalinau visus driver'rius ir pan, viską susitvarkiau ir kaip ir viskas buvo good. Tačiau ta problema, dėl kurios perašiau win'dowsus - NEDINGO. Ogi ji tokia:

Man jau kelios savaitės neina prisijunkti prie serverių failų per šias programas: FileZilla, Putty, WinSCP ir pan... Pagrinde rašo tokį atsakymą: Network error: Connection refused Ir taip ant visur, kur reikia prisijunkti. Net ant CS arba SAMP refrašinus servus, visvien rodo kad jie yra išjungti, tačiau jie visi yra įjungti, ir kitiems veikia. Dar vienas pavyzdys, turiu tinklapį, man net neleidžia įeiti čia: http://zombie.ipy.lt:2222, rašo kad nepavyksta prisijunkti ir pan...

Manau ką aš mąstau, tai kažkas su interneto ryšiu negerai yra, arba su LAN, gal kažkur kažką reikia pakeisti iš Disable į Enable arba atbulai, Gal kažkur riekia nuimti arba prijunkti LAN arba gal kokio Driver'io trūksta....

PADĖK IŠSPRĘST, DUOK SAVO VARIANTĄ - KAS GALI BŪTI BLOGAI.

Kas padės išspręsti 1000 FLT.

Tikrai nieks negali blokuoti. Antivirusinę iš karto įsirašiau ir aktyvavau not 32 5. Dar + full scan padariau, o tik poto pradėjau junktis ir neijo, o virusų nei vieno nerado. Tai čia kažkas kažkur yra kaltas, tik nežinau kas..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4803 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...