Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4348 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, esu Tomas iš Tauragės man yra 11 metų ir man nesvarbi kitų nuomonė apie mano amžių

Taigi aš gimiau 2000-06-17 ir mano zodiako ženklas yra : dvynys

į SuperGames.lt foruma prisregistravau prieš maždaug savaitę tai esu kaip naujokas

Man laisvalaikiu patinka žaisti futbolą ir šeip su draugais koki žaidima susigalvojam ir pažaidžiam:D. Per PC žaidžiu daug ką bet dabar cs 1.6 dar žaidžiu Emps-Scape.net

Mano megstamiasios muzikos yra - DEV, Enrique Iglesias - Naked ,,,, Fort Minor- Remember the name ,,,,Manian - Welcome To The Club ....

Turiu brolį jam 15m. (pykstames ir pykstames jauciu kaip visi :D)

Augintiniai - Turiu 2 katinukus ir 1 suniuka

(nuotraukos neradau neleido daugiau nei 1MGB)

• Teigiamai 1

500-Pranešimų - NĖRA

1000-FLT - NĖRA

+10Rep - NĖRA

Gauti 1 medalį - NĖRA

Jei padėjau negailėk +Rep

• Parašė po 1 mėnesio...

Turbūt kaip ir aš su savo bratką. :D (Jam 11, žiaurus isterikas ir maminukas [KB24])

Sveikutis. :taika:

Dėkui ;) shack ,o kiek tau metų? ;D

-- Papildyta --

įkelsiu ir nuotraukų ,bet dabar visą video pažiųrėkit;) žiųrėkit nuo 3:08 nes ten kitas bus o, tas Edmundas iš mano klasės tai biški ir aš į kadrą pakliunu :D 4:12 būsiu aš trumpai 5:40 už nugaros raitaus :D čia surašiau kas tingi žiūrėti kas netingi gali žiūrėti nuo 3:08 :)

500-Pranešimų - NĖRA

1000-FLT - NĖRA

+10Rep - NĖRA

Gauti 1 medalį - NĖRA

Jei padėjau negailėk +Rep

• Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4348 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...