Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5228 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aloha žmones taigi ieškau gera samp projekta. Serveris turi buti rl su web ir host web nebutinai turi but su .lt nes man *Myliu SuperGames.lt* aš ne iš tu kurie žuri i webo galune ir sako geras servas ar ne net neloše ten.

Jaigu jūs paklausyte ka aš moku? Aš sakau taip aš nesu skriteris bet bšk mapinu bet če irgi tik bšk. Šaip samp lošiu jau 2.5m tai aš galiu buti geru admin, drk ,vip.

Servas

Servas turi buti su host, web. Turi turet pastovi gm ne taip kad kiek viena diena naujas. Servas turi buti ne senas pvz kur lošia per diena 20 žmoniu.

Servo pgr admin turi turet nors 13 metu bet geriau jau 14. Serve turi buti ne daug admin. Nes tada bus pilnas servas adminu ir vienas žaidejas. Dar servas turi but kur dbr vykdamos atrankos.

Jai jūs norite pasiulit savo serva, arba draugo serva arba šaip kur lošiate rašykit jo ip če. Arba skype: hitmanbrethart

Ko ne siulyt:

L.M.G.lt - šudas serva pripiso jis jau mane

S.A.R.G.lt- kaip man tai lago šalys

SFR.lt - didelis lagas visada

S.A.L.G.lt- nera ždž....

L.R.P.lg.lt- ka tik iš ten krč nieko nebus..

Jiagu pasiulet gera serva +r3p

Aloha žmones taigi ieškau gera samp projekta. Serveris turi buti rl su web ir host web nebutinai turi but su .lt nes man *Myliu SuperGames.lt* aš ne iš tu kurie žuri i webo galune ir sako geras servas ar ne net neloše ten.

Jaigu jūs paklausyte ka aš moku? Aš sakau taip aš nesu skriteris bet bšk mapinu bet če irgi tik bšk. Šaip samp lošiu jau 2.5m tai aš galiu buti geru admin, drk ,vip.

Servas

Servas turi buti su host, web. Turi turet pastovi gm ne taip kad kiek viena diena naujas. Servas turi buti ne senas pvz kur lošia per diena 20 žmoniu.

Servo pgr admin turi turet nors 13 metu bet geriau jau 14. Serve turi buti ne daug admin. Nes tada bus pilnas servas adminu ir vienas žaidejas. Dar servas turi but kur dbr vykdamos atrankos.

Jai jūs norite pasiulit savo serva, arba draugo serva arba šaip kur lošiate rašykit jo ip če. Arba skype: hitmanbrethart

Ko ne siulyt:

S.A.L.G.lt- nera ždž....

Su tokiais sugebejimais jokiam serve zaideju nepriims but.... LOL

Servas

Ko ne siulyt:

S.A.L.G.lt- nera ždž....

Su tokiais sugebejimais jokiam serve zaideju nepriims but.... LOL

xDDDD *Myliu SuperGames.lt* prikolini tu mane LMG lošia 500 snukiu ir daugiau negu puse nieko apie fs neišmano tai kodel Edga juos priema kaip žaidejus? :D pz tu če failas...

-- Papildyta --

i šjp tu tipo kiets skripteris maperis ir weberis?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5228 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...