Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5118 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pidarastai ideda bibi kazkoki sako geras nu *Myliu SuperGames.lt* kazkoki bibi det dar supergames.lt terst su tokiais bibiais nu ir *Myliu SuperGames.lt* lol nesuprantu ances to lolo ka jis cia deda jau as mieliau LTG atsisiusiu nei sita Supista GM
Gaila ne prie manes gyveni *Myliu SuperGames.lt* tau butu kiek viena diena pyzdos gautum ;]

Apsiverk, dėl kitų nuomonės. :D

Žinok pasakytu jis kad jis blogas ten ira tokie ir tokie bug. Bet kada jis sako kad mes urodai ir t.t tai jau ne nuomone ;]

Kodėl?

[2012.03.26 17:37:06] Ance_Zas: Neplatink Arme tu to modo, nenoriu turėti problemų. Aš geriau rytoi paplatinsiu SFR 1.1.8 versiją, nors +rep užsidirbsiu. Ok? :) Dar rytoi išsiusiu sms'ą tau už 10 LT, kad neplatintum kokia tu turi versiją.

Nužude :D dar geresnės nesamones nesugalvojai ? :D

-- Papildyta --

Grime tu gėjau *Myliu SuperGames.lt*. Kas pavogė ta modą? *Myliu SuperGames.lt* rmt dapiso. Ance vpš *Myliu SuperGames.lt* plyki tu nedapistas. Pats istojai į mano projekta. Ir tave išmečiau, nes jūsų SFR vardas suterštas *Plaunu butelius* *Myliu SuperGames.lt*. Ir išmečiau tave ,nes daug kas leav'ino dėl jūsų SFR skatina *Myliu SuperGames.lt*. Ir dabar apsiverkes priskleidei gandu kačiarga tu *Myliu SuperGames.lt*.

-- Papildyta --

Ance nebesigirk, kad esi profas ant skriptinimo. Sako spalvom ir pnš. Pažek veb'e ką padaręs aš esu. Užbanines esu ant veb, ir pisi prota. Ech. Ką padarysi..

Išmetei ir pasilikai jo modą? Hmm cool story pydere. Tai galėjai toliau savo šūdo krūva naudot, o ne Ances moda. Čia ir yra apgavimas.

butent, jei emei mus į projekta ne del modo tai *Myliu SuperGames.lt* ji naudoji ? :D

o tas skype tai failed :D

[2012.03.26 07:04:29] Ance_Zas: nu tai platinsi ar ne?

[2012.03.26 07:04:41] Arme: Jo. :D

[2012.03.26 07:04:58] Arme: Tik mapp'us išimsiu Tony_S, ir tavo idėsiu per naujo, nes jis nenori, kad jo mapp darbai būtu. :)

[2012.03.26 07:05:09 | Pakeitė 07:05:12] Arme: Na tik centrą palyksiu tavo daugiau viska.

[2012.03.26 07:06:06] Ance_Zas: :D

[2012.03.26 07:06:20] Ance_Zas: ir manai aš sužlugsiu>?

[2012.03.26 07:07:58] Arme: Man neidomu ar tu žlugsi ar ne.

[2012.03.26 07:37:28] Ance_Zas: dar ilgai?

va tikras vakarykštis chat :D

oj vaikas, tokius fail daro :D

Ance ance tu Durnas ar Plaukt nemoki!Juk ne toks vardas armes ant skype as zinau kaip atrodo AS Ustoju arme

Nu ir šitas įmanoma :)

Tai vagie, žinok. Dabar pyzdink iš čia armes likimo vagis

?

-- Papildyta --

Nu ir šitas įmanoma :)

Tai vagie, žinok. Dabar pyzdink iš čia armes likimo vagis

?

-- Papildyta --

Pisk tu kūrwa į tą savo gta-online.lt. Ai nors ne jau ten tave visi uždūchino ir bijai prisijunkt ? *Myliu SuperGames.lt* man atrodo tau iš čia pydint reikėtų. Kūrwa dar vienas freeposteris atsirado . ir prie ko čia aš ?

Grįžau vėl į SA:MP'ą įgavęs daug naujų įgūdžių, bei ištvermės ! [2013.06.30]

Šaunuolis, uždėsiu +R3P.

P.S Aš gavau pasiūlymą kurti serverį nuo GRP4 su Arminu, ir norėčiau jūsų pasiteirauti ar apsimoka man su juo kurti. Nes jis kaip skriptina, nelabai esu matęs. Ir kalbos kyla labai didelės.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Šaunuolis, uždėsiu +R3P.

P.S Aš gavau pasiūlymą kurti serverį nuo GRP4 su Arminu, ir norėčiau jūsų pasiteirauti ar apsimoka man su juo kurti. Nes jis kaip skriptina, nelabai esu matęs. Ir kalbos kyla labai didelės.

Nepatariu su ta vaiką kąžka kurti.Jis nevykėlis , vagis jis neko nemoka... Viska kuria pagal Pamokų . + nekurkit jus jau tos GRP.. Aš irgi prieš 1mėn. buvau GRP'istas bet dabar aš grajinu į RPG :D ir kuriu savo RPG Modifikaciją.

Kodėl?

[2012.03.26 17:37:06] Ance_Zas: Neplatink Arme tu to modo, nenoriu turėti problemų. Aš geriau rytoi paplatinsiu SFR 1.1.8 versiją, nors +rep užsidirbsiu. Ok? :) Dar rytoi išsiusiu sms'ą tau už 10 LT, kad neplatintum kokia tu turi versiją.

Nužude :D dar geresnės nesamones nesugalvojai ? :D

-- Papildyta --

Grime tu gėjau *Myliu SuperGames.lt*. Kas pavogė ta modą? *Myliu SuperGames.lt* rmt dapiso. Ance vpš *Myliu SuperGames.lt* plyki tu nedapistas. Pats istojai į mano projekta. Ir tave išmečiau, nes jūsų SFR vardas suterštas *Plaunu butelius* *Myliu SuperGames.lt*. Ir išmečiau tave ,nes daug kas leav'ino dėl jūsų SFR skatina *Myliu SuperGames.lt*. Ir dabar apsiverkes priskleidei gandu kačiarga tu *Myliu SuperGames.lt*.

-- Papildyta --

Ance nebesigirk, kad esi profas ant skriptinimo. Sako spalvom ir pnš. Pažek veb'e ką padaręs aš esu. Užbanines esu ant veb, ir pisi prota. Ech. Ką padarysi..

Išmetei ir pasilikai jo modą? Hmm cool story pydere. Tai galėjai toliau savo šūdo krūva naudot, o ne Ances moda. Čia ir yra apgavimas.

butent, jei emei mus į projekta ne del modo tai *Myliu SuperGames.lt* ji naudoji ? :D

o tas skype tai failed :D

[2012.03.26 07:04:29] Ance_Zas: nu tai platinsi ar ne?

[2012.03.26 07:04:41] Arme: Jo. :D

[2012.03.26 07:04:58] Arme: Tik mapp'us išimsiu Tony_S, ir tavo idėsiu per naujo, nes jis nenori, kad jo mapp darbai būtu. :)

[2012.03.26 07:05:09 | Pakeitė 07:05:12] Arme: Na tik centrą palyksiu tavo daugiau viska.

[2012.03.26 07:06:06] Ance_Zas: :D

[2012.03.26 07:06:20] Ance_Zas: ir manai aš sužlugsiu>?

[2012.03.26 07:07:58] Arme: Man neidomu ar tu žlugsi ar ne.

[2012.03.26 07:37:28] Ance_Zas: dar ilgai?

va tikras vakarykštis chat :D

oj vaikas, tokius fail daro :D

Ance ance tu Durnas ar Plaukt nemoki!Juk ne toks vardas armes ant skype as zinau kaip atrodo AS Ustoju arme

kazi kuris *Myliu SuperGames.lt* apgavikas arme ar Ance_Zas?

Nepatariu su ta vaiką kąžka kurti.Jis nevykėlis , vagis jis neko nemoka... Viska kuria pagal Pamokų . + nekurkit jus jau tos GRP.. Aš irgi prieš 1mėn. buvau GRP'istas bet dabar aš grajinu į RPG :D ir kuriu savo RPG Modifikaciją.

Na šiaip aš žadu atgaivinti savąjį projektą sflife, kurį paplatino alchobako, ir vaidina labai kietu. Šiaip žadu įsukurti naująją modifikaciją, ir parodyti kažką kitokio. :)

P.S. Ačiū už nuomonę. :)

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5118 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...