Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5118 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1. Arme taj tu nifiga nepazenges:D 2. As sau blogo tikrai nepasidariau 3. Ne tavo mados kad platintus scriptus detis 3. Taj tuningykla nei is toli i nei vieno nepanasi 4. Kritai supergameriu akyse juodai nes prisizadejai ir neistesejai, kas sauke kad meta samp ir t.t.:D?

Ance sutinku su tavim nes Arme ir paradvinejo salg.lt bet ne pardave o po to kaip pakeite gm i tavo tai išvis pz prieš tai loše 50 dbr 20 max per diena :D Nesakau kad tavo mod blogas tesiog jis taip sužlugde serva nes norml visi loše bisi viska turejo o po to pyst niekam nk ne atidave ir t.t

Asmenybe, tu vpš valink iš čia išgama. Uždūhintas esi support'uose. Eik tuoliau ranką į rūrą kaišioti. Gta-******.LT padūhino, dabar čia atėjai.. Apsiverkei tada , kaip į projekta nepriimiau dar kaip buvo LTRL laikai. Čia su tokias asileliais chat'inti ir chat'inti reikes, jeigu pradėsit. Ką norit ta sakykit, man *Myliu SuperGames.lt*. Internetiniu princesių bazarai.

O tu net nesiregini tame supporte nes bijai būti uždūchintas. Kad Pau ten paraganėjo tipo uždūchintas likau? :D:D Buvau aš LTRL projekte vaikeli + tu ir ltrl webą nupisai su vps'u vagie tu :o. OO neinternetinė princesė atsirado, gerai, kad mes internetinės nors nes viešumoje ne princesės kaip Arme, viešuminė princesė

Grime tu gėjau *Myliu SuperGames.lt*. Kas pavogė ta modą? *Myliu SuperGames.lt* rmt dapiso. Ance vpš *Myliu SuperGames.lt* plyki tu nedapistas. Pats istojai į mano projekta. Ir tave išmečiau, nes jūsų SFR vardas suterštas *Plaunu butelius* *Myliu SuperGames.lt*. Ir išmečiau tave ,nes daug kas leav'ino dėl jūsų SFR skatina *Myliu SuperGames.lt*. Ir dabar apsiverkes priskleidei gandu kačiarga tu *Myliu SuperGames.lt*.

-- Papildyta --

Ance nebesigirk, kad esi profas ant skriptinimo. Sako spalvom ir pnš. Pažek veb'e ką padaręs aš esu. Užbanines esu ant veb, ir pisi prota. Ech. Ką padarysi..

Išmetei ir pasilikai jo modą? Hmm cool story pydere. Tai galėjai toliau savo šūdo krūva naudot, o ne Ances moda. Čia ir yra apgavimas.

xD mldc Asmenybe :D tj žiauru sako SFR šudas o naudoja ju gm dar pervadino i SALG o iškart sake atsijungsim nuo tu dx ir t.t :D

N a h u i Eik Elgeta tu!!

stpdv salg.lt žaidėjas :D

as ir taip galvoju kad salg'ietis eilinis :D

Pisk tu supista elgeta

Žmogus už teisybe, paplatino kažkoki lėvą gmą, ir dar sako, geras gm. Vapše FEILAI.

Tai as ir bandau jiems iaiskint urodams tiems

-- Papildyta --

N a h u i Eik Elgeta tu!!

stpdv salg.lt žaidėjas :D

as ir taip galvoju kad salg'ietis eilinis :D

Pisk tu supista elgeta

Žmogus už teisybe, paplatino kažkoki lėvą gmą, ir dar sako, geras gm. Vapše FEILAI.

Tai as ir bandau jiems iaiskint urodams tiems

Pidarastai ideda bibi kazkoki sako geras nu *Myliu SuperGames.lt* kazkoki bibi det dar supergames.lt terst su tokiais bibiais nu ir *Myliu SuperGames.lt* lol nesuprantu ances to lolo ka jis cia deda jau as mieliau LTG atsisiusiu nei sita Supista GM
Gaila ne prie manes gyveni *Myliu SuperGames.lt* tau butu kiek viena diena pyzdos gautum ;]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5118 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...