Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Na kagi nusibodo sėdėti ir nieko neveikti.Tad nusprendžiau pasiskelbti ir prisidėti prie kokio nor projekto.

Koks turėtų būti projektas ?

Svarbiausia: Projekto savininkas , kad turėtų nemažiau kaip 13 metų ir , kad projektas nebūtų su LTG gamemod'u.

Apie projekto svetainę: Na to projekto svetainė neturi būti būtinai su .lt , nes aš nesu jau toks išrankus, kad jei subdomenas tai projektas jau atsiprašant šūdas...Tikria pas mane tiap nėra.

Serverio hostingas: Na svarbiausia , kad serveris turėtų hostingą, nes jau jei nebus hostingo tikrai nesiruošiu prisidėti, nes tada serveris neveiks 24/7 ir bus lagg'as.

ką aš moku ?

Na aš prisidėjęs prie projekto padėčiau dirbti prie svetainės , nes darbą su svetainėmis tikrai gerai išmanau.Na ant svetainės galėčiau perpiešti logo(headerį) ir pnš.Instaliuoju įvairius TVS.

Na dar aš galėčiau ir pareklaminti serverį, o kartais gal net ir paremti serverį :).

Dar šiek tiek galėčiau paskriptinti, bet skripteris tikrai nesu tobulas.Aišku visko neišmanau.Jūs dabar turbūt galvojate , kad aš moku tik pakeisti kokius tekstus ir viskas, tikrai ne.Aš galiu sukurti kokius nepersunkiausius skriptus ir pnš.

Kaip susiesiekti su manimi ?

Na su manimi galite susisiekti pirmiausia per AŽ.

Antra galite parašyt man į skype: mepaman

Na kagi tai tiek. Laukiu pasiūlymų ... :)

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...