Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5230 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi! Taigi kuriu pačia pirma savo pamoką. Iškart atsiprašau jai jau yra tokia tema ,bet tikuosi kam nors padėsiu :) Na bet einam prie reikalo.

Taigi kaip ištrinti objektus : Einam į init.txt ten yra pilna įvairiausiu skaičių ir pavadinimų. Pas daug ką turėtu būti surašyta //Bankas //Namai ar pnš. Dabar jai norit ištrinti viena kokį konkretų objektą ,sužinokit to objekto kordinates ir tame failiuke init.txt spaudžiam CTRL+F ir ten irašom kordinates na jai randa tokias kordinates tai ta visa eilute su kordinatem ištrinam.

Jai norite ištrinti mašina darom viską tą patį tik einam ne į Init.txt ,o į Vehicles.txt ir ten taip pat viską darom :)

Taigi jai kam padėjau +R3P

Tai pat laukiu kritikos ,patarimų. Juk čia mano pirma pamoka :)

Nepaminėjei, kad paskui reikia nueiti į pawno aplanka atsidaryti pawno programa ir susirasti savo servo gm.pwn pvz pas mane yra taip:

Computer/Local Disk (C:)/LTG 3.0.0/gamemodes

ir pasirenkate sawo gm faila.pwn pas mane yra LTG.pwn pas jus gali būti kitoks ir paspaudžiate F5 išmeta lentele ir palaukiate kol išmes užrašus jei vikas pas jus gerai rašys lenelėje:

Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

:)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5230 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...