Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

jei nori gero tai uzeik y http://travianexel.sexyi.am/Travian/ neseniai atsidare... nebijok kad jis nebeveiks ilgam jis gerai priziurimas jei patiks tai paplatink kitiems ;) (registruokis kol dar greitis didelis paskui jy numazins) dabartinis greitis virs 200x kol pilnai sutwarkys serveri tai paskubekit visi registruotis :D

500-Pranešimų - NĖRA

1000-FLT - NĖRA

+10Rep - NĖRA

Gauti 1 medalį - NĖRA

Jei padėjau negailėk +Rep

galit zaist is naujo ten as su multihunter visus nubaudinejau pop gal del to ir numazejo dabar as be multihunter tik kaskoks mistery dx gavo admin tai jis gal kaska padaryti...

-- Papildyta --

ai wo dave multihunteri mantas galesi pereit y mano aliance?

500-Pranešimų - NĖRA

1000-FLT - NĖRA

+10Rep - NĖRA

Gauti 1 medalį - NĖRA

Jei padėjau negailėk +Rep

galit zaist is naujo ten as su multihunter visus nubaudinejau pop gal del to ir numazejo dabar as be multihunter tik kaskoks mistery dx gavo admin tai jis gal kaska padaryti...

-- Papildyta --

Vaikas,fsio :) Apie kaskokius multihunter pasvajok nuo dabar ;) cia jai ka Mistery as :) Multihunteriui ate ate ;))

feb7688a97.jpg

500 pranešimų - Nėra

+10 Rep - Nėra

1000 FLT - Nėra

Jai padėjau, rep + :)

-- Papildyta --

Vaikas,fsio :) Apie kaskokius multihunter pasvajok nuo dabar ;) cia jai ka Mistery as :) Multihunteriui ate ate ;))

as pas tave buvau komandoj.. bet jau nebezaidziu to srw seip geras buvo paeme bandiugas nugriove mane trenktas jis :cry:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...