Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Visų serverio žaidėjų teleportavimas

Sveiki, kadangi dar tokios komandos nemačiau tai sukūriau paprastą skriptuką ( komandą ) neturėdamas ką veikti. Komanda naudoja ZCMD komandų varikliuką.

Komanda /getall nuteleportuoja visus serverio žaidėjus prie to kuris iškvietė komandą. Žaidėjas teleportuojamas random 1 - 10 metrų nuo to kuris iškvietė atstumu, kad visi žaidėjai nesusigrūstu vienoje vietoje.

CMD:getall( playerid, params[] )
{
  new /* Kuriame kintamuosius */
  Float:Pos[ 3 ],
  Rand = 1 + random( 9 )
;

GetPlayerPos( playerid, Pos[ 0 ], Pos[ 1 ], Pos[ 2 ] ); /* Išgauname žaidėjo kuris iškvietė komandą poziciją */

for( new ID; ID < MAX_PLAYERS; ID++ ) /* Kuriame ciklą */
{
	if( IsPlayerConnected( ID ) )  /* Tikriname ar žaidėjas prisijungęs */
	{
	    SetPlayerPos( ID, Pos[ 0 ]+Rand, Pos[ 1 ]+Rand, Pos[ 2 ] ); /* Nustatome žaidėjo poziciją prie žaidėjo kuris iškvietė komandą */
	    return 1;
  		}
}
return 1;
}

Testavau tik vieną karta komanda veikė puikiai, jei radote klaidų rašykite pataisysiu.

tikrai nesunkus scriptas, grazus lygiavimas, tik tiek kad nereikejo deti pamokos su ZCMD nes cia vieni naujokai:D seip mldc

Šiaip ne vien naujokai dirba su ZCMD, kiek pažįstu scripterių tai dauguma komandas daro ant ZCMD, nors jie yra patyre.

Jis turėjo galvoje daryti ne su ZCMD, o su strcmp, nes dauguma vis dar dirba su strcmp. Vėliau padarysiu strcmp variantą.

tikrai nesunkus scriptas, grazus lygiavimas, tik tiek kad nereikejo deti pamokos su ZCMD nes cia vieni naujokai:D seip mldc

Šiaip ne vien naujokai dirba su ZCMD, kiek pažįstu scripterių tai dauguma komandas daro ant ZCMD, nors jie yra patyre.

Nu nekažka nekažka... primeti skripteriu nors nesupranti kad ZCMD yra daug geresnis nei strcmp ir kad jie kalba apie tai kad ZCMD sunku naujokams...

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Bent jau mano manymu ZCMD yra dar lengvesnis negu tas strcmp nes kas ten sunkaus parasyti?

COMMAND:tavokamanda( playerid, params [ ] )
{
///tavo kodas
return 1;
}

Mano manymu ZCMD yra daug lengvesnis. O tu Ance sakai kad daugelis daro ant strcmp nes pats dar ant strcmp sedi ir sakai kad naujokai daro ;D(izeist nenorejau)

banner9.gif

Paspausk ir užsidirbk.

:)

Bent jau mano manymu ZCMD yra dar lengvesnis negu tas strcmp nes kas ten sunkaus parasyti?

COMMAND:tavokamanda( playerid, params [ ] )
{
///tavo kodas
return 1;
}

Mano manymu ZCMD yra daug lengvesnis. O tu Ance sakai kad daugelis daro ant strcmp nes pats dar ant strcmp sedi ir sakai kad naujokai daro ;D(izeist nenorejau)

ZCMD yra daug sunkesne už strcmp, nes turi daug daugiau galimybiu.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

LTG gamemode tokia komanda yra, bet ten getina visus į patį žaidėja, o čia kiek žiūrėjau į aprašyma tai su atstumu.

Nežinau GRP modų nenagrinėju, skriptas rašytas mano, nors turbūt ten ir kodo struktūra kitokia nors niekas ir neturėtų daug skirtis.

Mano kodas žaidėjus teleportuoja ne į patį žaidėją, o išrenka random skaičių ir skaičių prideda prie koordinatės, kad visi žaidėjai nesusigrūstu vienoje vietoje.

ZCMD yra daug sunkesne už strcmp, nes turi daug daugiau galimybiu.

Man tai asmeniškai zcmd daug lengvesnis už strcmp. Labai lengvas komandų rašymas.

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...