Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,esu Aivaras is Vilniaus.Man yra 13 metu.Ir man nera geda prisipazinti,jog man yra 13 metu.Juk zmogus turi buti protingas.Koks skirtumas tas amzius?Na as nesakau,jog esu ten protingas taciau mokslai sekasi labai gerai.Nesu moksliukas.Mano zodiako zenklas yra: avinas

SuperGames.LT forume esu daugiau nei metus.Tat nesu naujokas,taciau tik dabar parasiau prisistatyma.

Ka megstu?

Laisvalaikiu megstu kaip ir visi zmones siais laikais sedeti prie kompiuterio,taciau tai nera svarbiausias dalykas,labiausia megstu buti su draugais ar zaisti krepsini.Nes krepsini zaidziu jau nuo pat mazens.Visos vasaros prabego zaidziant "Kasi".Dar megstu paskaityti knygas,taciau ne taip daznai :D.

Kuo uzsiemu?

Lankau krepsinio treniruotes (SKM - Sostines Krepsinio Mokykla).

Seses/broliai

Turiu sesery kuriai yra 15 metu.

Augintiniai

Turiu suniuka (kalyte) kurios vardas Lota.Veisle yra maisyta taksas su terjeru.Tie mazi,kur neauga auksti.

Megstamiausia muzika

Megstu klausyti TECHNO ar Roka,taciau roko 1 vienintele grupe yra mano megstamiausia tai yra : Linkin Park .

Kitka

Na kaip ir sakiau labiausia is sporto megstu krepsiny,taciau ir futbolu megstu pasidomete.

Megstamiausia Lietuvos Krepsinio komanda: Vilniaus Lietuvos Rytas

Megstamiausia Amerikos Krepsinio (NBA) komanda: Miami Heat

Megstamiausi Lietuvos Krepsininkai: Sarunas Jasikevicius,Jonas Valanciunas ...

Megstamiausias Amerikos Krepsininkas: Dwyane Wade

Megstamiausia Futbolo Komanda: Real Madrid

Megstamiausias Futbolininkas: Cristiano Ronaldo

Megstamiausi PC zaidimai: CS, dar gallll CSS,NBA 2k12,SA:MP (Irgi galll).

Na beliko ikelti FOTO:

a280f2de7940f11622e3aecd9831ed3c809.jpg

Tik tokia radau.Is FB istraukiau.NESIJUOKIT! :D

Noreciau labai atsiprasyti,kad nerasau Lietuviskom raidem,nes situose Windows nera. :((

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...