Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5189 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kent_West, tu supranti, tu vpš esi supystas vaikas. Nieko pats nemoki tik su GUI langeliai. Gi Gta-******.LT, tavo nick gnedukas ar koks ten, vis tavo nick ten matomas ir vien su pagalba "Padekite su GPS" ir pnš. Tai ką tu pats moki , o gi NIEKO. Aš nesakau gal ir nesu pats geriausias skripteris moku tiek kiek man užtenka, ir tuo esu patenkintas, kad padarai nors dar ką nors, o išvis nieko. Pats Kent_West, su SALG.LT modu servą paleidęs rašai atnaujinimuos padaryti atnaujinimai sutvarkyti bug'ai kaip mašinų bug'ai, o kas juos sutvarke tu ar Ance? O rašai veb'e visai kita. http://www.GRP.AV.LT žlugs tas tavo paties projektas, žinau hostas šūdas, tai ddos biški pašaudysiu. O dėl to modo SALG/SFR dabartinio, man nusispajauti, galite ir platinti ar ką norit ta daryti. Aš jau esu gerokai pašokes į prieki, daug sutvarkytu bug'ų ir pnš. Kur pas tave Ance 1.1.8 kur mano 1.2.6 yra skirtumas? Dar pats prašai pagalbos susitvarkyti mašinų bug'us. Tai sakai kažka sieksi vistiek. Ai man *Myliu SuperGames.lt* darykit ką norit, vistiek SALG.LT nežlugs. Mes ne iš tokiu prjektu kur kas nors atsitinka ir nuleidžia rankas. PVZ: http://www.SFLife.LT jo modas paplatintas, ir ką? Jau ne pirma karta, bet Tautvex_Adidas. Jis nenuleidžia rankų, jis vistiek kūrė nauja modą, ir tikrai gerai dirba. Ir kažka tikrai pasieks. Alchobako, nieko negavo ir paplatino modą ir ką? Susigadino vardą ir niekur jo nepriims, nebent koks ablamūhas kuriam reikes skriptų ir vėliau bus projektas žlugęs, bet man tai nesvarbu. Vienu žodžiu darykit ką norit su tuo modu man tas pats. : ) Tik Ance_Zas projektas vpš bus žlugęs. O ,kad aš ji uždarysiu keliom dienom ir perdarysiu viska tai man čia blogiau nepadarysi. Jau ne viena karta buvo tokios problemos ir niekas neleav'iną. : )

Pritariu tau Arme. IR beto,gal pameni mane? ELis,prieš metus projektą kūrėm :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5189 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...