Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4909 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki žmonės. :)

Serveris LTG || Tai Ko Trokšta Tavo Širdis vėl atsidarys...

Tikriausiai daugumai kyla mintis. O kas čia per serveris ir kodėl jis buvo užsidaręs ?

Dabar aš jums atsakysiu į šiuos 2 klausimus.

Atsakymas : Serveris jau gražų laiką buvo pajungtas ir tikrai jame žaidė žaidėjai, nemeluosiu jų buvo ne per daugiausiai. Serveriui buvo 2-4 savaitės kaip jis atidarytas.

Staiga kiekviena diena žaidėjai man pranešinėdavo BUG (klaidas) kurios iškildavo žaidžiant.

Ir penktadienį buvo pranešta visiems žaidėjams, kad serveris uždaromas. Negalvokit, kad serverį uždariau nemokėdamas ištaisyti BUG (klaidų), ne tiesiog uždariau nenorėdamas laikyti serverio su klaidomis.

Na štai dabar jūs jau žinote mažą dalelę apie serverį.

Turbūt kažkam įdomu apie manę, nes aš kiekvieną dieną gaunu daugybe žinučių į "skype" su klausimais : Iš kur išmokau "kurti" serverius ? Ir t.t.

Na galiu pasakyti aš nesu labai geras "skripteris" su dauguma "skripteriu" man nėra ko lygintis.

Bet nenoriu sakyti, kad nieko nemoku...

Taigi pradėjau "kurti" serverį ir domėtis apie jų "kurimą" prieš metus.

Pradėjau nuo turbūt visiems žinomo LTG gamemod'o.

Tada dar tik taisydavau tekstus ar kažką panašaus, kol nepradėjau gilintis stipriau į "editinimą".

Pradėjau bandyti visokius gamemod'us, tada man nei vienas gamemod'as neprilįgo LTG gamemodui.

Todėl pasirinkau būtent jį.

Dabar dauguma žmonių ira susidare bloga nuomonę apie LTG.

Na aš jos nebandysiu pakeisti bet...

Na dabar truputi apie serverį.

Serveryje yra tikrai daug pakitimų.

Daugybe sistemų, nesakysiu, kad jos pačios naujausios.

Turbūt kiekvienas serveris turi gerų ir blogų savybių.

Mūsų serveris tai pat.

Taip, nepradėsiu serverio labai stipriai girti. Nes serveryje yra viena problema kurios niekaip neištaisau.

Ir aš nei trupučio nebijau jos jums pasakyti ir prisipažinti, kad jos nemoku ištaisyti.

Problema yra su bizniais.

Nusipirkus biznį pinigai jums neina į banką į algą tiesiog jūs jų negaunate.

Na čia kolkas pagrindinė serverio problema.

Tinklapyje vyksta RINKIMAI į direktoriaus postus ! Skubame pildome, bendraujame. ;)

Na tada ir baigsiu jau. :)

Serveris kolkas NEVEIKIA !

Registruokitės : http://www.ltgyvenimas.tk

• Teigiamai 2

http://Www.Taboras.Tk | http://Www.Play-CS.LT

Administracija.

Kontaktiniai duomenys (skype) : huine113

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4909 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...