Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dar karta sakau mano vidinis ip bet man rašo išorinis *Myliu SuperGames.lt* kas dar neaišku kad per manoip tik parodo koks tavo "išorinio ip adresas" per ta mano ip neparodo koks tavo ip ar vidinis ar išorinis nemoku paaiškint jums.

-- Papildyta --

Jei nerodo kitiems serverio ir patys turetumet susiprast kad jūsu ip vidinis nes daugiau nieko negali būti kodel nerodo serverio kitiems....

Patikekit aš apie tokius dalyku žinau gan nemažai ir pats esu susidūres su tais ip'ais.Bet kai atsidariau portus viskas gerai.Nes kai dažniausiai per routeri eina ip buna vidinis tesiog jis pasidaro vidinis.Todėl reikia atidaryti tam tikru žaidimu portus pvž samp portas yra 7777.Tai ta 7777 reikia atsidaryti na bet jei jūsų internetas kitoks ir be routerio tada paprašiausiai jūsų ip vidinis ir reiktu bandyti skambinti interneto tekiejams kad padarytu išorini.

-- Papildyta --

Yakuz pas tave ant b**** rašo kad išorinis jei tu durnas esi tai geriau patyletum nieko nesuprates.

-- Papildyta --

mikass geriausias patikrinimas yra serverio pajungimas jei serverio nerodo kitiems rodo tavo draugams kad off tai viskas aišku.

-- Papildyta --

Ai jo dar viena dalyka pamiršau jei jau kaip sakot kad tikrai pas jūsų yra išorinis tada išjunkit ugnesiene ji gali trugdyti pas mane ji visada išjunkta

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...