Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5243 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Lankytojai

Visų pirmą padėsiu nuo pačio projekto . Projektas jau buvo atsidaręs bet nepateisinome savo lųkesčių ir uždarėme prasidėjo mokslai ir pnš.Projektas gyvavo pusę metų rekordas buvo 42žmonės,na kolkas užteks apie projektą.

Taigi Renku komanda :

Skripteris : Ne koks apsišaukėlis imantis darbus iš interneto turi turėti patirties,būti atsidavęs projektui mažvaikių nepriimu , gerai būtų jai matyčiau jo patirti darbuose ,tai reikės atsiusti darbu r padaryti pradžiai kelis,jai pavyks tada kita šneka.

Maperis :Maperis ištiesų neturėtų būti pagrindiniu ,nes aš esu patyres gan maperis tai pats susitvarkyčiau bet vistiek reikia maperio kruopštaus,tai pat vaiko nepriimsiu ,turės savo darbais įrodyti .

Weberis : Saito kūrėjas turi būti irgi kaip sakiau nevaikas,būti gan aktyvus,kai pasakysiu į svetainę idėti naujovių ir pnš ,tai pat žmogus turi būti ne apgavikas ,ir savo talentą įrodyti.

DĖMESIO WEBERIS TURI MOKĖTI PIEŠTI DIZAINUS!!!(geriausia IPBoard,php)

Rėmėjas : Šis žmogus turi būti ištikimas , gan aktyvus ,nereikia mums tokių kurie remia po 3,5..lt ,reklameris turi būti normalus , paslaugus.

O visiems iškylą klausimas ką aš moku ? : Na esu buvęs daugeliuose projektu maperis PVZ: rp*-best , vlrg , Lgyvenimas... Esu gan geras reklameris turiu daug gerų pažinčių ,esu aktyvus ,tai pat kuriu jau 2metus profesionaliai video.Tai tiek

RAŠOM SKYPE : domantas.g DAUGIAU INFO JAI KAS NE AIŠKU SKYPĖJE!!!

-- 06 Kov 2012, 15:08 --

UP!

e4b17e2100649a4f6a1831da141cbe20603.jpg
Sveiki Lankytojai

Visų pirmą padėsiu nuo pačio projekto . Projektas jau buvo atsidaręs bet nepateisinome savo lųkesčių ir uždarėme prasidėjo mokslai ir pnš.Projektas gyvavo pusę metų rekordas buvo 42žmonės,na kolkas užteks apie projektą.

Taigi Renku komanda :

Skripteris : Ne koks apsišaukėlis imantis darbus iš interneto turi turėti patirties,būti atsidavęs projektui mažvaikių nepriimu , gerai būtų jai matyčiau jo patirti darbuose ,tai reikės atsiusti darbu r padaryti pradžiai kelis,jai pavyks tada kita šneka.

Maperis :Maperis ištiesų neturėtų būti pagrindiniu ,nes aš esu patyres gan maperis tai pats susitvarkyčiau bet vistiek reikia maperio kruopštaus,tai pat vaiko nepriimsiu ,turės savo darbais įrodyti .

Weberis : Saito kūrėjas turi būti irgi kaip sakiau nevaikas,būti gan aktyvus,kai pasakysiu į svetainę idėti naujovių ir pnš ,tai pat žmogus turi būti ne apgavikas ,ir savo talentą įrodyti.

Rėmėjas : Šis žmogus turi būti ištikimas , gan aktyvus ,nereikia mums tokių kurie remia po 3,5..lt ,reklameris turi būti normalus , paslaugus.

O visiems iškylą klausimas ką aš moku ? : Na esu buvęs daugeliuose projektu maperis PVZ: rp*-best , vlrg , Lgyvenimas... Esu gan geras reklameris turiu daug gerų pažinčių ,esu aktyvus ,tai pat kuriu jau 2metus profesionaliai video.Tai tiek

RAŠOM SKYPE : domantas.g DAUGIAU INFO JAI KAS NE AIŠKU SKYPĖJE!!!

-- 06 Kov 2012, 15:08 --

UP!

Aš pirmą syk girdžiu apie šy projekta. IR manau kašką čia skiedi... ;) Sėkmės.

O pats ką moki? Nieko? :D arba tik paaiškinti, kuris sugalvojo kurti projektą, ir jam nieko nereikia daryti tik aiškinti ir čiut čiut padėti ir tipo jis pgr, o kiti tik super.... Ir daug daugiau stengiasi padaryti negul tu žiūrėdamas į kompiuterį, ir aiškindamas. Manau net neapsimoka pas tokius net eiti, nes čiujų nieko gero nebūtu.... Bent jau mano tokia nuomonė.

Ieškai mapperio? Rašyk: mindaugas35001

Sveikas.Apie tavo projektą galiu pasakyt du žodžius. Pievų pieva...... Dabar pakartosiu kažkieno žodžius iš čia mačiau rašė, scriptint čia jau pačiam reikia mokėt nors ką,kad galėtum iš kitų reikalaut tau pačiam reikia mokėt kažką. O dėl projekto mačiau jį ir tikrai nemačiau tokio rekordo 42 žmonių, rekordas maximalus buvo kiek mačiau 5 žmonės.

Tikrai nepatarčiau jungtis pas jį į projektą... Žmogelis labai nekoks... Buvau aš pas jį mapperis ane? Suscriptino darbą, ir jau nori iškart kito... O kadangi jis pats susiscriptina, ir dar sumappina TAIP LIEVAI, kad tyliu :funny::funny::funny: Dar po to ateinu žiūriu dakurta nesamonių. Pyst sako brolis kūrė net nemačiau... :DDDD Tai paims bratka jo, sukurs kokią nesamonę ir dar jus apkaltins, kad šūdą sukūrėt. Žodžiu labai prastokas žmogus, apie projektą išvis neturiu ko pasakyt. :lol:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5243 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...