Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Humman Weapons


djedga

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5346 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Generalinės

Žmogaus ginklai yra visi ištirta Arsenal. Dauguma taip pat reikalauja, gamykla, prieš juos nėra. 1 pakopa ginklai turi būti ištirti iki 2 pakopa ginklai gali būti tiriami ir tt

1 pakopa yra researchable kai Arsenal (ir atitinkamas fabrikas) yra daugiau. Sąnaudos 200 Redstone. 1 pakopa ginklai yra nemokama. Crossbow pat avaible 1 pakopai ir išlaidos 100 aukso. Savo mokslinių tyrimų išlaidos 300 akmens.

2 pakopa yra researchable kai Lair pereiti prie 2 lygio yra užbaigtas. Sąnaudos 300 Redstone. 2 pakopa ginklus kaina 250 aukso. Išskyrus arbaletas, kuris yra antroje eilutėje, bet jau ne researchable Stronghold lygis 1.

Tier 3 researchable kai Lair atnaujinimo 3 lygis yra užbaigtas. Sąnaudos 400 Redstone. 3 pakopos ginklus kaina 500 aukso.

Jeigu gamykloje reikia sunaikinti, įgulos vadas negali tyrimų ginklų ir, jei buvo vykdomi moksliniai tyrimai, kad moksliniai tyrimai bus atšauktas. Pavyzdys: Jei prarasite savo paskutinį magnetinio gamykla, magnetinis ginklai, daiktai, bokštas atnaujinimai ir mėgėjai tampa neprieinamas ir com cant bet magnetinių tyrimų elementus, kol jis fabrikas pertvarkytas. Jeigu paskutinė Arsenal sunaikinti COM negali tyrimų jokių ginklų iki arsenalas yra atstatyta, bet magnetinių, elektros ir priklauso nuo cheminių ginklų gamykloje.

Lankai:

Pirmoje skiltyje. Šie ginklai yra ištirta Arsenal. Jie reikalauja, kad Arsenal ar tapti neprieinama, išskyrus medžioklės lankas.

70px-Human_weapon_bow.jpg

Medžioklės Lankas:

1 pakopa ginklas: Charge iki ginklų. Palaikykite ilgiau fotografuoti toliau. Comes with 18 ammo. Visada prieinama.

70px-Human_weapon_crossbow.jpg

Arbaletas:

1 pakopa Ginklas: Bow kryžius yra vienas labiausiai naudingas ginklų žmonėms pradžioje žaidimas. Tai yra todėl, kad gaisrų beveik akimirksniu, ne lanko, kiek medžioklės svogūnai, ir daug ilgesnį intervalą. Jame keturi varžtai nužudyti su juo maitėda, nepriklausomai nuo lygio. Tai kainuoja apie 100 aukso ir ateina su 20 kadrų arba 40 kadrų jei naudojate šaudmenų pakuotę.

70px-Human_weapon_MMbow.jpg

Marksman Lankas:

2 pakopa ginklu. Galingas lankas įrengtas sritį ir su lėtai Perkrauti laiko. Retai tiriami, kaip jis sukelia žmonių stovykla gynybos, kuri yra už nuostolius receptą. Comes with 5 ammo. Turi likti vis dar kuria nors ar nušautų vyks plati. Coil paprastai yra geriau negu bet tai, kaip galite judėti su juo.

Magnetinė Ginklai:

Šie ginklai yra ištirta Arsenal. Jie reikalauja, kad magnetiniai fabrikas. Magnetinė ginklai neveikė vėjas / šokas bokštas.

70px-Human_weapon_scattergun.jpg

Scattergun:

1 pakopa ginklai: scatter ginklu. Panašus į karabinai. Ar gerai žalos glaudžiai diapazone. Comes with 12 ammo.

70px-Human_weapon_repeater.jpg

Repeater:

2 pakopa ginklai: Kulkosvaidis. Pabėgimas daug kulkų greitai. Jis greitai baigsis ammo. Gera suteikti paramos ugnį iš atstumo. Comes with 150 ammo. Vienas iš geriausių ir labiausiai naudojamas ginklas. 5 ar daugiau žmonių į šiuos srityje sukuria "Repeater" Storm "efektas. Nieko, išskyrus behe Vidurio / Cata / balli yra beveik miręs.

70px-Human_weapon_coilrifle.jpg

Coil Rifle:

3 pakopos ginklas: Tikslioji ginklai. Ar zoom. Nuotrauka tampa galingesnis po tam tikro atstumo, todėl galima šaudyti per daug priešų. Gerai atsitiktinis šaudyti. Puiki jei jūsų tikslas yra tobula. Comes with 13 ammo. Geriausias žmogaus ilgo nuotolio ginklą, ypač gerai išgabenimas summoners, nors summoners turėti šiek tiek daugiau laiko intervalą.

Elektros Ginklai:

Šie ginklai yra ištirta "Arsenal" ir reikalauja elektros gamykloje.

70px-Human_weapon_discharger.jpg

Krautuvas

1 pakopa ginklu. Mokestis iki ginklu. Jis daugiau žalos, kai visiškai įkrautas. Trumpojo nuotolio. Prasideda 20 ammo. Tai geriausias pirmojo žmogaus ginklu, jei turite puikus tikslas, kaip jis nužudo Scavengers 2 çkrautos kadrų.

70px-Human_weapon_fluxgun.jpg

Flux Gun

2 pakopa ginklu. Ray ginklas, trumpa / vidutinio nuotolio. Ar gerai žalą ir lėtina priešą jis hitai. Vienas iš geresnių ir labiausiai naudojamas ginklas. Jei srautas priešą iš 3 pusių jis beveik cant judėti. Ateina dar 250 ammo.

70px-Human_weapon_pulsegun.jpg

Pulsas Cannon

3 pakopos ginklu. Spindulys žalos ginklu. Savo nuotraukos skristi labai lėtai, todėl gali būti dodged / užblokuotas lengvai. Dažniau vs Žmogus, kaip žvėrys audra skydas apsaugo nuo jo. Efektyviausias kovos apgulties ginklas, nes greičiau nei paleidimo ir pakuočių maždaug kaip Big Punch.

Cheminis ginklas:

Šie ginklai yra ištirta Arsenal. Jie reikalauja, kad chemijos gamyklos.

70px-Human_weapon_incinerator.jpg

Incinerator:

1 pakopa ginklai: Galbūt geriausias be ginklo yra. Tai žala nelaikomi spindulys žalą (Storm Shield nesibaigia deginimo žalą), tačiau jis neturi pažeisti daugelio tikslų vienu metu. Tai iš esmės yra ugnies debesis, kad lieka už trumpą akimirką. Galite fotografuoti už jus arba padaryti ugnies ratas aplink jus. Trumpojo nuotolio. Įrašyti į kai priešas ketina pereiti prie ir Dodge jų išpuolių sidestepping. Galite nužudyti plėšrūnų šią (kaip klajoklių). Puikiai tinka vartoti griežtai vietose, tokiose kaip aplink neršti vėliavas. Galite sukurti mažas jūroje ugnies.

70px-Human_weapon_mortar.jpg

Piestelė:

2 pakopa ginklai: Sort of granatsvaidį. Spindulys žalą. Atmetimo kelis kartus. Sprogus adresat ± arba po 2-3 atsisakymą. Ar Bounce aplink kampus. Gera prieš pastatus, jei ne blokada yra ir padaryta didelių grupių. Sunku naudoti veiksmingai, kaip reikia vadovauti tikslai. Su šiek tiek praktikos yra lengva valdyti ir tinka tiems, kurie iš Melee įgūdžių komplimentą. Skiedinių gali būti naudojamos šaudyti per mažo kai rekvizitas - Losthills yra didelis žemėlapyje išbandyti šią?

70px-Human_weapon_launcher.jpg

Paleidimas:

3 pakopos ginklas: Pagrindinis raketų paleidimo. Vėlgi, labai naudinga prieš pastatus, jei blokada nėra alternatyva (ir nėra jokio vėjo spire / šokas bokštas). Spindulys žalą, todėl audra skydas paneigia tai.

Pastaba: Visi ginklai gali būti blokuojami. Visa žala, gali būti blokuojami. Kai žmogaus ginklų sunku blokuoti sukelti jie nukentėjo beveik akimirksniu ir ugnis labai greitai. Žmogaus ginklai yra visi svyravo ir reikalauti ammo. Imtis ammo pack jus dvigubai AMMO jums neršti su suma. Paimkite dėžes, kad priešų lašas papildyti savo amuniciją. Atkreipkite dėmesį, kad negalima papildyti amuniciją, kad turite papildomų su ammo pack. Jei turite ammo pack, you cant pasiimti ammo iki savo ammo yra mažesnė už sumą, kurią jis gali būti be ammo pack.

Ripinta Is FOX Clan Forumo

As tik isverciau i Lietuviu kalba

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5346 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...