Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5217 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Nemačiau šio GM prie visu sarašo tai nusprendžiau paidalinti su jumis.

trumpai apie GM:

GM mano akimis nėra baiktas kai užsiregistruojate turite pasirinkti ar šoksite iš lektuvo (su parašiutu) ar nusileisite sf orouoste. Išsokus iš lektuvo jus nukrisite sf geležinkeli.

Norint laikytis teises reike prieiti prie NPC kuris stovi prie vm didžiuju vartu ir parašyti žodi "teisiu" jsi jums leis lipti y automobili ir jus laikysites teises (ant linux ši funkcija sugedusi turėsite susitaisyti)

yra 3 mašinų turgus: senu nauju bei sprotiniu yra motociklu turgus yra du klubai (drageriu bei drifteriu)

darbai:

FARAI

MEDIKAI

LIMUZINAI

TIUNINGiniai

MECHanikai

SKELBIULT

SAMDOMI žudikai

APSAUGA

AZTEC gauja

RIFAS gauja

BAIKERIAI

DRIFTKL

DRAGKL

ARMIJA

parsisiuntimo nuoroda:

http://www.failai.lt/xeqkr0fi0xxn/SFTG_2.rar.htm

ŠY GM IKĖLIAU NES GAL KAM PRIREIKS. JEI JIS JAU YRA IKELTAS PARAŠYKITE SU NUORODA Y TA TEMA TADA IŠTRINSIU ŠE TEMA.

GERO NAUDOJIMO

Idedu skype programa per kure galėsite pasileisti daug skypiu vienu metu (gal kam prireiks)

http://www.failai.lt/de8z24xra0i4/Copy_ ... er.rar.htm

Atsisiuntei GM? parašyk savo nuomone apie GM

yra bugas?

Yra bugas kaip rašiau ant linux aplinkos su vm mokitoju bet tai galima ištaisyti seneu kai su juo kureu projekta buvom su scripteriu ištaise tačiau dabar neberandu aš to gm :/ kur ištaisyta tai teks patiems taisytis

Domulis: taip aš jy naudojau ant savo serverio tesiog dabar kuriu nauja GM lrtgf 5,0 nuo grp 4 ir išdalinu visus man nereikalingus gamemodus :) gal kam nors jie labiau reikalingi bus nei man :)

Domulis: taip aš jy naudojau ant savo serverio tesiog dabar kuriu nauja GM lrtgf 5,0 nuo grp 4 ir išdalinu visus man nereikalingus gamemodus :) gal kam nors jie labiau reikalingi bus nei man :)

Aš atsimenu kaip žaidžiau pas tave ;) O tu atsimeni dar mane?

Če yra forumas o ne četas duok skype galėsim susikalbėt nrm :) arba parašyk y mano ji yra prie mano profilio kad veltui nerinkti postu

yra bugas?

Yra bugas kaip rašiau ant linux aplinkos su vm mokitoju bet tai galima ištaisyti seneu kai su juo kureu projekta buvom su scripteriu ištaise tačiau dabar neberandu aš to gm :/ kur ištaisyta tai teks patiems taisytis

Koks bugas? aiškiau pasakyk arba kasnors į skypę: pawned55 parašykit ištaisysiu.

image.thumb.png.08f7b53421ef0f9f204e4a01242875cb.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5217 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...