Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4846 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Rūkydamas gal geri kokia kava ar dar kokį gėrima ? Gal būt kažkoki maista valgai kuris kelia rugšty ? Reikėtu pasinagrinėt kokie maisto produktai kelia rugštį skrandyje ;)

hmm kavos negeriu išviso, rūkau lauke, nes tėvai nežino, tai nieko ir negeriu. šeip ką valgau, mėsa turbūt daugiausia, gal nuo jos gali būt, kiek žinau dar labai kenkia čipsai.

Lada ladu ladutes keps urodai bandeles

:P

Na vat gali ir kokie aštrūs čipsai kenkti, bet lygtai dar kažkur girdėjas kad valgant troškinta taipat kyla.

P.S Nepatariu rūkyt lauke nes yra šaltis taip padvigubėja plaučiams žala kai dūmai pareina su šaltu oru.

Ir dar dantis skauda kadangi šaltame ore, šilta dūma pleši.

Lada ladu ladutes keps urodai bandeles

:P

Svečias
Aenwo o zinok lengva tau pasakyt

Lengva męst, reik truputį valios ir viskas.

Aš žiauriai ne į temą dėl rūkymo, bet mėgstu žmonėms "patarti" ką aš apie tai manau.

OMG, ir aš tai bandžiau ir ištikrųjų to norėčiau, nežinau. Kaikurių dūmų kvapas man patinka, kaikurių ne. Sergu tokia liga kurios niekas nežino, sakykim einu "šikt" ir reikia nuleisti vandenį, tai aš visada pasiemu toletinį popierių ir spaudžiu mygtuką, nes bijau bakterijų, bet kambarys apverstas aukštėlnikas ir ten pilną bakterijų, tai keista. Taigi su rūkymų irgi panašiai, tiesiog vietoj servetėlės turi pasiimti cigaretę ir ją sutrypti, tai jau riekia irgi turėtu drąsos kaip ir su tom bakterijom. Rūgštis aišku kyla ir nuo cigarečių ir blogo maisto. Turėk valios ir nerukyk. Jei rūkytum namie, prie tėvų ir sakytum tėvui: Nu *Myliu SuperGames.lt**, noriu rukyti ir rūkysiu. Tai supraščiau kaip būtent norą, o ne bnadyma pasirodyti ir paskui jau pripratimą. Žmogus kiekvienas neigia to ko negalvoja, čia jau instinktai, žmogus juos irgi turi. Inkstintai nori būti "kietesni" už kitą žmogų.

Čia tik mano nuomonė, nežinau ar kiti man pritaria.

Svečias
Maybe Nicorete?

Nicorete tai pleistriukai, kurie padeda numest rukyti. :D

Yra kramtomos. 2MG ir 4MG.

( Mėtinės, apelsininės).

Svečias
Kad yra tai yra, bet prie ko jie čia? Jam rūgštys kyla :D

Laimėjau ginčą.

Jei kyla rūgštys tai pradėk sveikai maitintis, mažiau rūkyk..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4846 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...