Peršokti į turinį

Savegame Crusader.


juodas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4448 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikuciai, noriu su jumis pasidalinti savo seivu, siandien zaidziau.

Buvo 6 zaidejai, as ir 5 botai, po 2 kiekviename teame, iszudziau viena teama (2 botus), kitas mano teame buves botas nuzude dar viena bota, dabar likau as, vienas botas mano teame ir dar kitas priesas, mape visi medziai jau iskirsti, maisto niekada netruksta, zmoniu virs 300 jei neklystu, reikia parduoti obuolius ir suri kas kie klaiko ir uzpirkti kumpio ir duono, taippat pastoviai reikia parduoti akmeni, gelezi ir sarvus bei kardus, nu bent jau as taip darau nes gaminu didele arbaletininku armija, buvau pasidares didele beveik 200 kariu su kardais armija, bet beliko biski daugiau nei 100, dabar darau arbaletininkus, ir sugriausiu ta bota likusi, tai kas norit irgi sugriauti ji, nes galima kad ir dabar pat, uztektu ir tu kariu kurie yra, tai imkit sita savegame, ikikelkit i sia direktorija, aisku pagal save, ten kur suinstalintas game.

D:\Games\Stronghold Crusader\saves

Failas: http://www.failai.lt/h61tz1pvfs2p/Pirmas_Game.sav.htm

P.S. Failas vadinasi Pirmas Game, tai nera mano pirmas game, esu sita crusader loses pries kelis metus anksciau, dabar vel parsisiunciau sia legenda, beto jei kas esat lose Stronghold 2 pasakykit savo nuomone, nes mano apie ji tai prasta, perdaug ka daryti ten reikia, visokios bites, zvakes baznyciai... Bet neblogas dalykas ir visai atrodo idomus medines tvoros nors ir nekokios jos :D

Tai vat, dar jeigu ranka pajudint netingesit, gal uzdesit man +rep ajsku galit ir nedet jeigu brangiai jum kainuos, nes as cia ilgai nelosiau gal koki pusdieni kol viska pastaciau.

Sekmes.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4448 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...