Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias
Fantazistas - Pritariu, čia mano apsisprendimas, bet aš noriu, kad ir nariai mane palaikytų. Ir nemanau, kad tokią kalbą parašytu kiekvienas, nes ją reikia dar išmąstyti.

Kad tokią kalbą parašyt, reikia turėt ir ilgą liežuvį.

Tokia kalba čia yra visiškai minimali. VISIŠKAI.

Na, manau, kad tikrai galėtum tapti, ir manau nieko blogo neatsitiktų jeigu pamėgint eiti. Palaikau tave!

P.S: Detoucher, tu nematai kas kaip dirba iš moderatorių - tad nespręsk vien iš matymo, nes tikrai dirbu, bet bent padirbu, kad ir mažokai ar pnš, bet vistiek dirbu, neturiu aš forumui tiek laiko - kiek gyvenimui, nes man mokslai dabar.

Ne tik mokslai, bet ir kitas projektas. :) Jei žinai, kad nesubegėsi apžioti tai kam apsiemi tiek projektų?

Ir kokie tie projektai leisk paklausti?

Svečias

Antoni, visiškai pritariu.

Na, manau, kad tikrai galėtum tapti, ir manau nieko blogo neatsitiktų jeigu pamėgint eiti. Palaikau tave!

P.S: Detoucher, tu nematai kas kaip dirba iš moderatorių - tad nespręsk vien iš matymo, nes tikrai dirbu, bet bent padirbu, kad ir mažokai ar pnš, bet vistiek dirbu, neturiu aš forumui tiek laiko - kiek gyvenimui, nes man mokslai dabar.

Ne tik mokslai, bet ir kitas projektas. :) Jei žinai, kad nesubegėsi apžioti tai kam apsiemi tiek projektų?

Ir kokie tie projektai leisk paklausti?

Kokie nežinau, bet buvo jų, buvo. :)

Svečias

Rašyt pasimokyk, tada pretenduok.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...