Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5241 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai, kad neužbanintas ten tas tavo acc. Gali nesigaidint čia. Ne pagal draugyste viskas daroma, pats grįžau į diskusijas prieš kelias dienas ir pilna naujų žmonių kuriuos pirma kart matau. Reikia oruma ir garbę užsidirbt :)

Zmogau nenori netikek. Tesiog paziurek i savo darba (i pac i texta i efektu, absoliuciai i visa darba, ir dbr paziurek i mano darba (sig'a).) Kodel mano dizainai "lievi"? Vieni geriau sigus kuria kiti geriau dizainus kuria. Photoshopas turi daug funkciju ir paskirciu. Kiekvena paskirtis lyg skirtingi dalykai. Tavo dizainu lyginimas ir sigo butu tas pats kas relybeje lyginti matematika su chemija. -Taip matematika su chemija susijijusios, bet jos abidvi labai skirtingos atmainos.

Still don't believe me? Let's fight in real GFX forum then? :)

-- Papildyta --

P.S. Mano senas vartotojas yra uzbanintas arba bent jau buvo uzbanintas. (imagination.lt webe)

Web : Koduoju php ir html kalbom.

Cs : Kuriu pluginus ir mapus.

Ps : Kuriu visokios grafikos darbus.

Video : Kuriu cs,gta bei kitu zaidimu montazus.

Tikrai žmogus mokantis kurti sigus ir derinantis spalvas nekurs dizaino kur spalvos tiesiog rėžia akį ir nesiderina. Nebesiatmazink jau.

Kuriso spalvos rezia aki? (dizainuose) ??? Prisikaitiai vertinimu kokiam gfx forume ar cia neismaneliu ir jau sakai ,kad spalvos akis rezia? Vien i tavo darba paziurejus galima sakyti ,kad man tavo vertinimai neidomus ir tikrai nelaukiami ,apie mano GFX darbus.

Netiki ,kad mano darbas? As su tavimi galeciau gyncitis be galo ,be krasto. O gincitis maziausiai noriu su zmogumi kuris vaidina kazka suprantantis nors istikro yra tik prisiskaites patyrusiu zmoniu kritikos ir ja megina perteikti visai kitiems darbas.

Visų pirma, žmonės lemia kieno darbas geresnis. Visų antra, mano dizaina turi prasmę ir spalvos turi kontrastą. Visų trečia, vertinu ne pagal kitų nuomones, o pats žiūriu į darbą ir išsakau savo nuomonę. Pasižiūrėk į savo dizainus, kur esi matęs, kad šitie dizainai būtų aukšto lygio ar bent N+ ? Forumo nebejuokink GFX'eri tu. Vsio, kalba rišta, tylus būk ir mažiau reiškis „profe“.

Jeigu apgavai žmogų - nereiškia, kad Jis kvailas. Tai reiškia, kad Jis tavimi pasitikėjo labiau, nei Tu to vertas. 

Visų pirma, žmonės lemia kieno darbas geresnis. Visų antra, mano dizaina turi prasmę ir spalvos turi kontrastą. Visų trečia, vertinu ne pagal kitų nuomones, o pats žiūriu į darbą ir išsakau savo nuomonę. Pasižiūrėk į savo dizainus, kur esi matęs, kad šitie dizainai būtų aukšto lygio ar bent N+ ? Forumo nebejuokink GFX'eri tu. Vsio, kalba rišta, tylus būk ir mažiau reiškis „profe“.

Yra du zmoniu tipai :

1. Tampa agresivus ,kada pasakai tiesa

2. Kiti pradeda meluoti ir megina issisukti nuo susiFailinimo (Tikuos supranti ka Fail reiskia)

O dabar apie tavo nusikalbejimus : Spalvos nerezia akiu, Aukstas lygis ir N+ yra tas pats. (Dar vienas irodyma ,kad nieko neismanai.) Aciu ,kad pavadinai profu ,bet man iki profu tikrai dar toli. Tau irgi toli.

Forumo niekas nejuokina iskyrus ji pati. Korupcija visur ,tik ka tu is netikros reputacijos ir flt gausi?

OMG ir tu vel rasi ,kad jokios korupcijos nera? ^.^

Tavo darbas :

Textura arba paternas uzdetas ant stocko , tada dar kraupus su g.m uzmestas textas.

Mano darbas:

Ilgokai teks rasyti ,manau pats supranti...

Ir uz tave balsuoja. Arba zmones nesupranta kas grazu kas ne, arba korupcija. Manau zmones turi geresni skoni ,bet gi visko buna...

P.S. nHk aciu kad radai pamoka ilgai ieskojau ir neradau :) Dekui +rep

Sakysit kad ripinta? ^.^

Tesiog paziurekit i darbus ir pamatysit didelius skirtumus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5241 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...