Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi atsidare naujas serveris PAVADINIMU: Drift World jis yra 24/7

Mes atsdidareme pries pora minuciu ir rekordas tik 12 zmoniu

IP:82.135.230.17:2002

atnaujinimai vos nekasdien iglai zaidziant galit gauti VIP

arba net ir admin

laukime jusu!!!!! :)

tikimes laika praleisite gerai musu serverije

82.135.230.17:2002

PAGARBIAI DRIFT WORLD ADMIN

Mokinuos PAWNO

Dinia geriau nerinktum postu kekvienoi temoi ir nuveiktum ka nors naudingo nes kai paskutini kart buvau tave drifte pries pora menesiu tai ka zinau nusipirk nauja kompa arba

telefona telefonas uz tavo pc geresnis o pats gm tavo tai ka zinau TOKIUS net kurt geda ir

jei jus neskaitot tik ip nusikopinat tai ismokit skaitit DAZNAI ATNAUJINAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O del to kad ne cia rasau?

70% sio forumo raso ne ten kur reik isvada pats renkes postus ir tu nesi moderatorius kad duotum man ispejimus

Taigi nenurodinekit ir nerinkit postu

nes tikrai neatrodot protingesni

Mokinuos PAWNO

Iskur tau zinot koks pas mane kompas? Pirma *Myliu SuperGames.lt* past kanors uz savo lt nusipirk ir poto snekek.

P,x kad mano pc ir mano alio daug kartu uz tavus geresnis, bent jau to kad hardas neuzimtas tokiu lievu gm.

O del tu gm is anu temu, tai jie nemano ira. Jie is americonu siusti, mano tik Drift Ligiu ir registracijos sistema ideta, o gm jie nemano.

e90e81408578528c1d01e3edac754444131.png

Web Paslaugos: skype zulikas147

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...