Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi pristatau serverį www.pg-rp.tt.lt kol kas neturi .lt domeno, bet apie tai administracija šneka. Šiandien buvo išrinkti frakcijų lyderiai, dabar dar laukiami naujieji administracijos nariai.

Daug nesakysiu, pamatysit viską užėja į forumą. Bėja, rytoj VVP bus.

Tai pat norėčiau priminti temą, kodėl verta rinktis roleplay o ne pabodūsy GRP. :)

gta-samp/kod-l-rinktis-roleplay-tipo-serverius-t81993.html

pabodūsy ? Sėkmės..

Sublūdinau šiek tiek, bet GRP pabodęs jaigu tu šitą turėjai omeny, o ne rašybos klaidą.

Tai čia idiotams net aišku, kad RP(G) yra milijonus kartų geresnis už GRP Editius, bet nemanau, kad sukuri 'legendinį' RP Serverį, sėkmės..

Girdi NIŪXI liktai tu "keiksmai" sukurtum "legendinį" role play serverį. :DD Vapšie ryžas žiūriu per daug pasikėlęs,ant "keiksmai" kabi bandai čia kažką mokantį išmest :D "keiksmai" kreivas "keiksmai". :D

Hacked by paša

pabodūsy ? Sėkmės..

Sublūdinau šiek tiek, bet GRP pabodęs jaigu tu šitą turėjai omeny, o ne rašybos klaidą.

Tai čia idiotams net aišku, kad RP(G) yra milijonus kartų geresnis už GRP Editius, bet nemanau, kad sukuri 'legendinį' RP Serverį, sėkmės..

Girdi NIŪXI liktai tu *Myliu SuperGames.lt* sukurtum "legendinį" role play serverį. :DD Vapšie ryžas žiūriu per daug pasikėlęs,ant bybio kabi bandai čia kažką mokantį išmest :D Pyzdink kreivas *Myliu SuperGames.lt*. :D

Keiksmažodžiais daugiau nieko ir nemoki pist proto.. Ką aš sakiau, kad kursiu? :D

Ir už tavę mila kartų geriau sukurčiau, aš jiems sakiau, kad nesukurtų, o jei tu kurtum tai VPS. :D

pabodūsy ? Sėkmės..

Girdi NIŪXI liktai tu *Myliu SuperGames.lt* sukurtum "legendinį" role play serverį. :DD Vapšie ryžas žiūriu per daug pasikėlęs,ant bybio kabi bandai čia kažką mokantį išmest :D Pyzdink kreivas *Myliu SuperGames.lt*. :D

Keiksmažodžiais daugiau nieko ir nemoki pist proto.. Ką aš sakiau, kad kursiu? :D

Ir už tavę mila kartų geriau sukurčiau, aš jiems sakiau, kad nesukurtų, o jei tu kurtum tai VPS. :D

Girdi niūhas tu bent žinai ką ir kaip aš kuriu snarglį "keiksmai"? "keiksmai" neprisičiulbėk su savo milą kartų geriau sukūrimu,nes duodu 100%,kad už tave geriau išmanau savo darbą. :)

Hacked by paša

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...