Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ratio

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Sveiki, norečiau jumis apšviesti apie belenkoki moderatoriu "Ratio - Eko" ir tuo pačiu paklausti klausimo kodėl tokie vaikiukščiai yra moderatoriai? pažiurekit kaip jis puikiai moderuoja.

67faad8451a5d8105ffdc6e1773a329f669.PNG

Čia gaunu ban'ą už kritiką nuo žmogaus kuris kritiką laiko ižeidinejimu, offtopic'u bei nusišnekejimu ( jei tema paskaitysit paaiškinau isamiau , tiksliau atkirtau kaip jis puikiai moderuoja )

O čia žiurim jau nebeidomu jam nes jo niekas ten nekabina

ec7f1567259b199f1b8cb693260df629185.JPG

Oj čia jam nereikejo? Heh, idomus, jis tik žiuri savo reikalais kaip ir daugelis moderatoriu, manau tokius tik pipyt laukan. :)

Svečias

Sutinku su tavim. Moderatoriai yra šudo gabalai. Žinau mane dabar užbanins parodydami savo stiprumą, bet tai tiesa.

Aš asmeniškai Eko nepažįstu, bet dauguma jų vaikų, kurie per laidą jaučiasi su tuom pareigom pakylėti.

Matos, kad mokykloj mušami, pizdavojami tai per laidą atsigauna.

Normalių moderatorių manau čia niekad neišrinks ir šeip jau supergames.lt apmiręs. Retai čia kas ką komentuoja ar būna online. Pagr. admin manau daug mokosi arba dirba, o Valdas b**i dročina ir nėra laiko prižiūrėt forūmą.

Butu mano valia, išmęsčiau visus tuos moderatorius, surinkčiau visiškai kitus ir manau forūmas butu daug tvarkingesnis ir be jokių pykčių.

Pvž. tas Divito dachuja prisibuginęs ir visiem jiem pochui, nors jis gadina taip visą forūmo vaizdą. Neskaitant dar šimto kitų dalbajobų.

Sutinku su tavim. Moderatoriai yra šudo gabalai. Žinau mane dabar užbanins parodydami savo stiprumą, bet tai tiesa.

Aš asmeniškai Eko nepažįstu, bet dauguma jų vaikų, kurie per laidą jaučiasi su tuom pareigom pakylėti.

Matos, kad mokykloj mušami, pizdavojami tai per laidą atsigauna.

Normalių moderatorių manau čia niekad neišrinks ir šeip jau supergames.lt apmiręs. Retai čia kas ką komentuoja ar būna online. Pagr. admin manau daug mokosi arba dirba, o Valdas b**i dročina ir nėra laiko prižiūrėt forūmą.

Butu mano valia, išmęsčiau visus tuos moderatorius, surinkčiau visiškai kitus ir manau forūmas butu daug tvarkingesnis ir be jokių pykčių.

Pvž. tas Divito dachuja prisibuginęs ir visiem jiem pochui, nors jis gadina taip visą forūmo vaizdą. Neskaitant dar šimto kitų dalbajobų.

Kalbėk už save. Jeigu tu būtum, oi koks geras forumas būtų... Atsibostų ankščiau ar vėliau viskas, ir mestum darbus, arba per tokias diktatūras forume išvis neliktų nė gyvos dvasios. Reikia džiaugtis tuo, ką Aurimas pasiekė, bei kokias galimybės mums suteikė. Jeigu nemokat normaliai bendraut, elgtis forume tai jau čia jūsų pačių bėdos.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Svečias
R0L1O,čia naujas acc čj... :D

Trečias jau, aišku kad naujas kodėlgi ne? gavau baną už išprovokuotą dalyką, Aurimui pripudrino smegenys ir ramus sedi dabar.. :))

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4868 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...