Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Need team.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4866 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš visiems į šikną lendu? Tu čia lendi visiems į šikną. Dėk tuos įspėjimus už nieką, tik galėsi paskui be moderatoriaus teisių likti. Vietoj to, kad man čia aiškintum, banintum narius, kurie kelias registracijas turi.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Svečias
Aš visiems į šikną lendu? Tu čia lendi visiems į šikną. Dėk tuos įspėjimus už nieką, tik galėsi paskui be moderatoriaus teisių likti. Vietoj to, kad man čia aiškintum, banintum narius, kurie kelias registracijas turi.

Dar kartą sakau. Nemano tie kiti.

Dominus, ateis išsiaiškins, pažiūrės ar ip vienodį.

O dabar eik iš čia, neįdomus esi ir toooks busi, gali net nesirodyt. Visiems čia nesvarbi tavo sušikta nuomonė, kurią gali susigrust kur nesueina.

Svečias

Neivienas. Mano dar buvo gal Quantum.

Nedėsiu, nes tu vertas ne to. Pirmiausia išsiaiškink ką moderatoriai gali, o ką ne, nes moderatoriai baninti negali.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4866 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...