Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nieko gero, kariai bug'inasi, tai vienas gali sedėt ilgai tuos karius gamintis, kitam užsibugins ir iš oro gaus dar daugiau karių už tave, tai koks tolkas tokiam serve lošt? Nelošiu ir kitiems nerekomenduoju.

Gaila, kad niekas neišleidžia maksimaliai ištaisyto klono serverio, palaikius jį ilgiau tikrai galima būtų truputį pinigėlio užsidirbti, o čia tokie kaip šis, tai savaitės netempia, max 2-3 dienas.

Tavo, komentų nelaukų.. Visus serverius kritikuoji.. :)

Sukuri temą apie serverį, aš parašau savo nuomonę apie jį. O kad visus servus kritikuoju, tai ko tu tikiesi? Jeigu servas nustoja veikti po 1-3 dienų, o per tas dienas padaro minimum 3 restartus, ko tu nori, kad jį girčiau? Parodyk bent vieną servą, kuris lyg šiol veikia ir aš jį kritikavau. Tad stop talking shit.

Sis veiks ilgai :) Nustok nusisneketi ir eik lost :D Jai nemoki travian lost tai ir tylek, ciuju ltx'e 1000pop max? :S

Skirk mokėjimą lošti ir nenorą lošti serve, kur pilna bug'ų, kaip jau rašiau pirma, visiškai nėra tolko lošt ten, kur bug'inasi kariai, nes vienas gali dirbt ilgai, jog juos gaut, kitam užsibugins ir jis bus pranašesnis už tave.

Nors ko aš čia veliuosi su vaiku į diskusijas, priminsiu aš tau šioje temoje, kaip šis servas "ilgai veikė", kai jis nebeveiks. O kolkas nematau prasmės, tau duot čia post'us rinktis.

Ir tuo labiau šnekant apie servą palaikyti jį pirmu naršyklinių žaidimų temoja, kai TIKRAI nėra prasmės ten kišti nosies, negaiškite savo laiko laikiniems dalykams ir nekiškite ten nosies, mielieji.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...