Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5253 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Esu labai dėkingas visiem savo prenumeratoriams, draugams ir aktoriams, už kantrybę kurią turėjo išnaudoti filmuojant šį klipą.

Šį klipą sukūriau neužimdamas didžiojo savo laiko. Užtrukau su juo 2-i dienas, pilnai sudėjus per abi dienas: 2 valandas. Tai yra motivacinis video klipas, kurie mane pradeda vilioti labiau negu tie visi drifto klipai. Kita video klipa ruošiuos kurti po 1-2 mėnesių. Laukiu tiek gerų, tiek blogų komentarų. Ačiū jums. :)

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=xwoC5oMovvo&hd=1[/youtubecom]

Video klipą prašau žiurėti aukšta raiška. (HD). T.y. 720p

GARAŽO KULTAS

Kaip tik gerai !

Video man labai patiko paprastas, bet idėja naujesnie, ne kaip visų lietuvių su movie makeriu simple into uždeda, tada iškirpta video ir pabaigoj kreditai,

stenkis taip ir toliau !

Gal norėtum mano serveriui trumpa intro pakurti? Kaip nors gal atsilyginčiau : D

Tavo grp'o editui pergerai.

Tavo yra GRP editas , mano RPG editas :D

www.Nevada-RPG.lt

Kaip tik gerai !

Video man labai patiko paprastas, bet idėja naujesnie, ne kaip visų lietuvių su movie makeriu simple into uždeda, tada iškirpta video ir pabaigoj kreditai,

stenkis taip ir toliau !

Gal norėtum mano serveriui trumpa intro pakurti? Kaip nors gal atsilyginčiau : D

Tiesa, ne GRP, vis dėlto MRPG buvo RPG, todėl RPG. :D

Kaip tik gerai !

stenkis taip ir toliau !

Tiesa, ne GRP, vis dėlto MRPG buvo RPG, todėl RPG. :D

Esamp gamemodas yra grp'e idėti MRPG skriptai, grp'as, ataip ataip bus grp'as su tokiais daunais, o mano ne eilinio grp editas o grp4 :)

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Oj neknisk proto neeilinis.. Man atrodo dar eilinesnis nei kitų rašai išvis nusišneki tokias nesamones.. Gal išsiaiškink kas tas grp išvis yra mafijoze.

Tu čia man? 1. jie editiną tikra šlamšta , t.y jau išdergta tikraji gm'odą, o orginalu grp4 galima net rpg serveriu vadinti, ne taip buvo pradžioje jo? kai kažkas naujo buvo? ar tu tada dar išvis nežaidei? tai buvo panašiai kaip rpg , darbu mažai, ir t.t tik tiek kad šioki toki dm'ą pats sukeldavau :) O nori knisk tu man prota bet vistiek sakysiu kad grp4 yra lietuviu samp istorijos legenda, nei koks sarg'as nei koks lmg'as nei koks esamp'as be jo nebutu dabar . :)

Oj neknisk proto neeilinis.. Man atrodo dar eilinesnis nei kitų rašai išvis nusišneki tokias nesamones.. Gal išsiaiškink kas tas grp išvis yra mafijoze.

Tu čia man? 1. jie editiną tikra šlamšta , t.y jau išdergta tikraji gm'odą, o orginalu grp4 galima net rpg serveriu vadinti, ne taip buvo pradžioje jo? kai kažkas naujo buvo? ar tu tada dar išvis nežaidei? tai buvo panašiai kaip rpg , darbu mažai, ir t.t tik tiek kad šioki toki dm'ą pats sukeldavau :) O nori knisk tu man prota bet vistiek sakysiu kad grp4 yra lietuviu samp istorijos legenda, nei koks sarg'as nei koks lmg'as nei koks esamp'as be jo nebutu dabar . :)

Buvo galima vadinti skripto atžvilgiu, o žaidime visiškai ne. Nors ais laikais visi laimingi būdavo, ir tiek 'dahuja' editų nebūdavo kaip dabar paplatina GM'ą jau paleidžią serverį ir kas iš to?

Buvo galima vadinti skripto atžvilgiu, o žaidime visiškai ne. Nors ais laikais visi laimingi būdavo, ir tiek 'dahuja' editų nebūdavo kaip dabar paplatina GM'ą jau paleidžią serverį ir kas iš to?

ir skripto atžvilgiu ir pačio žaidimo, patikek kai vienais laikais mentai budavo, buvo sunkoką žaisti kas biški bausdavo, bet heh, vairuotojai nekokie budavo :D

• Parašė po 1 mėnesio...
i kas čia gera? isimetes ENB series, praslydo su ne stock'intą mašina ( garantija handling ) , su britva pakeles piestu pravare ir čia jau pize video? ŠLAMŠTAS.

Vališh iš čia, hateri. Jau visiem atsibodai. Vien pažiurėjus į tavo nick'ą, galima suprast kad vėl trynsi kiaušus, kad čia šh... Sukūrk geriau, genijau :}

GARAŽO KULTAS

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...