Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4894 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi,kaip suprantate ši tema yra skirta gauti lengvai FLT GFX'ERIAMS už tam tikrą užduotį,nes aš tų FLT pats daug turiu,o laiko man nėr GFXINTI.

UŽDUOTIS NR.1

Sukurti man avatarą su šiais reikalavimais:

-Tema turi būti GTA IV anime (BŪTINAI)

-Dydys turi būti 100x100 pixels,max 30KB dydžio.

-Spalvas teksto derinti pačiams.

-Animacija OFF.

-Įdėti avatare kokių nors efektų.

UŽDUOTIS NR.2

Sukurti reikia parašą su šiais reikalavimais:

-Tema turi būti GTA IV anime (BŪTINAI)

-Dydys turi būti 500x150.

-Spalvas teksto derinti pačiams.

-Animacija OFF.

-Paraše įdėti kokių nors efektų.

TEXT: Fudge Norington

SUBTEXT: NEREIKIA

ANT DARBŲ PRIVALO BŪTI PRICEDOWN RAŠTAS

Kolkas tiek laukite daugiau konkursų,prizas: 100FLT

• ,
Atsiprašau už off topic , bet aš daugiau flt duodu už nuorodos paspaudimą , negu tu už gfx darbus.

Kas nori, tas daro, kas nenori, tas nedaro. Problem? :oO:

Problem , tiesiog parašo temą ir stovi jos tusčios nu tai jai reikia , tai dėk normaliai atlygi , kad būtų už ką daro , o čia už beverčius FLT

Nu tai tada davai duok nuorodą kokią nors,aš paspausiu ir tu man duosiu 70 FLT. Tada aš dar labiau pakelsiu prizą.. :)

Atsiprašau už off topic , bet aš daugiau flt duodu už nuorodos paspaudimą , negu tu už gfx darbus.

Kas nori, tas daro, kas nenori, tas nedaro. Problem? :oO:

Problem , tiesiog parašo temą ir stovi jos tusčios nu tai jai reikia , tai dėk normaliai atlygi , kad būtų už ką daro , o čia už beverčius FLT

Jėzau turtinguolis atsirado, sakau kas norės tas ir įdės tuos darbus, ko čia kiši savo snukutį kur nereikia. Žmogus laukia darbų, tas pradeda prieštaraut, per maža kaina, tai tas permažas, ir t.t. Nebus darbų, tai ir nebus.. Užrakins temą ir fsio.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4894 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...