Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Borderlands pristatymas


*Lucky*BOY

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1298ab9448dd7acb7981d1fb53d537216d80a5be_239x155_Q70.jpeg

Borderlands – vienas iš naujausių „Gearbox Software“ gaminių. Kūrėjai, kartu su „2K Games“ sumastė duoti šiokį tokį atkirtį „Fallout 3” žaidimui ir kartu pasinaudoti jo sėkme į puikų rezultatą. Mat Gearbox patys išbandė „Bethesda“ šedevrą ir po to sugalvojo patys kažką panašaus sukurti. Taip gimė „Borderlands“ idėja. Paprasčiausiai jie norėjo to, ko „Fallout“ paprasčiausiai neturėjo ar iki galo nubuvo įgyvendinę. Palyginti drąsus žingsnis, žinant, kad „Bethesda Software“ tikrai atliko darbą bene priekaištingai. Nors ir „Gearbox Software“ turi nemažą patirtį FPS srityje. Įdomu kaip jiems seksis šiek tiek kitokioje terpėje?

Borderlands, tai FPS/RPG šaudyklė, leisianti žvelgti pirmo asmens perspektyva. Taip teks klaidžioti post-apokaliptinėje planetoje, pavadinimu „Pandora“. Apleista dykvietė kur pilna įvairiausių rūšių gyvių. Aplinkos be suvaržymų, kur viskas galima, jokių neprieinamų vietovių. Pastatai sulipdyti ir sujungti iš surūdijusių metalo gabalų. Miestai su grafiti užpaišymais. Tyrinėkite kiek tik širdis geidžia. O tai galėsite daryti ne tik pėsčiomis, bet ir turėdami plieninį žirgą su ratais, kuris manau tikrai pravers keliaujant po planetos platybes. Tai sudarys 50-ies mylių ( apie 100km) plotą.

5f6e842f3e2f9d6fd3c51d65f6e12959fd15e45f_540x304_Q70.jpeg

Nepatikėsite, tačiau žaidimas pasiūlys išbandyti arti milijono įvairiausių ginklų rūšių. Iš kur tiek? Žinoma, patys kūrėjai nebūtų sugebėję tiek daug jų prigalvoti, todėl jie pasitelkė į pagalbą specialią programą, kuri pagamins krūvą skirtingų rūšių ginklų, iš skirtingų rūšių detalių. Tai ir duoda galimybę atsirasti tokiems skaičiams. Tad galėsite labai nesijaudinti, nes visada bus ką naujo išmėginti ir palaikyti rankose. Ginklus rasite dėžėse, išmėtytose po visą Pandoros teritoriją. Ar tokia naujoviškų žaidimų ateitis, turėti tokius nevaržomus apribojimus?

Kaip ir kiekviename puikiame RPG žaidime, rasite lygių bei patirties kėlimo sistemą. Ne išimtis ir „Borderlands“. Tad lysti į priešų pilną teritoriją be tinkamos apsaugos ar pakankamos patirties gali būti – pražūtinga! Kadangi žaidimas pasiūlys virš 150 skirtingų priešininkų, nuo paprasčiausių išsišokėlių iki tikrų tikriausių bosų su kuriais teks susiremti rimtai. Gerai, kad dabar nebūsite vienas lauke karys. Nes galėsite rinktis tarp keturių galimų veikėjų: „Brick“, „Lilith“, „Mordecai“, ir „Roland“, kurio kailyje būsite Jūs. Kiekvienas iš jų, užantyje turės savų triukų bei sugebėjimų. Vėl gi, grįžtant atgal prie priešų temos: juos paklojus galėsite susirinkti dalis ir pasitobulinti save, ar savo šaunamąją priemonę. Taip tapdami dar geresniais...

0338aaf034af38d4507f0d8d7d9ce7f68f62c277_540x405_Q70.jpeg

Naujasis Gearbox gaminys taip pat leis pramogauti ne tik vieno žaidėjo režime, bet ir pasinaudojant co-op, arba online (iki keturių žaidėjų), pagalba mėgautis kartu su draugais, šiuo nepaprastu FPS/RPG mišiniu. Nepatikėsit, tačiau žadama, kad „Borderlands“ turės dar ir multiplayer režimą, nors jis neturės standartinių, visiems žinomų ir jau pažystamų, funkcijų. Kiek žinoma, vietoj to, galėsime išmėginti savo jėgas kovose 1 vs. 1, ko dar bus šiame režime, kūrėjai neatskleidžia. Tikėkimės, kad tai ne viskas.

Kaip bebūtų malonu, „Borderlands“ atsineš ne tik keistą bei dulkėtą milžinišką pasaulį, bet kartu ir keistoką apipavidalinimą. Kuris aplies viską, ta keisto stiliaus grafika, kuri žavi, bet kartu ir glumina savo... Nes nebežinau. Viskas tarsi ranka piešta, it kokie komiksai. Bent jau man tai – savotiškai gražu. Nestandartiška. Naujovės neretai glumina, tačiau dar dažniau sugeba pateisinti lūkesčius. Gearbox Software dar kartą įrodė, kad iš jų galima tikėtis visko. Laukiu nesulaukiu tos dienos, kai galėsiu pralėkti su bagiu ar papleškinti iš pistoleto, svaidančio granatas...

642125bf0c96ea5af2bbb1f0a9a0a2388942f998_540x304_Q70.jpeg

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...