Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4859 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dėkui abiems :) Bet medelių aš nestatysiu, nes augalijos bus per daug, ant stogų. Čia yra padaryta ant paprasto stogo, bet kadangi pas mane gamemode buvo laisva - Perkeliau čia reporterius.

David_Mod - Rašyk į search - gelkup, ir tada nusileisk kiek reikia :) O kur stogą dariau - JetDoor

O aigu būtų KMB_B, tai manau būtų betvarkė. Man jie patys nelabai patinka. Dabar stotį mappinu ;P :D

Svečias
Eik tu grybe... Kiek girdėjau, nepageidaujamas čia :) Nes laido princesė esi ;P

išgirdo vaikas laido princese ir kai užsikirtus plokštele, heh, gaila man taves... O kiek girdėjau tu vaikas tuo labiau nepageidaujamas, manes nekenčia tokie vaikai kaip tu, heh, gal susivienisit ir užmušit mane? :DDD

Vaikai prie kompiuterių turi per daug dideli pasitikėjimą savimi, įžeidinėdami kitus ar vartodami necenzūrinius žodžius jie jaučiasi pakilėti ir tikisi gauti pritarimą iš kitų žmonių. Taip jie susiburia bet jie neturi jokios fizinės galios ar pasitikėjimo realiame pasaulyje todėl jie gali tik grasinti... ;)

P.S. Atsiprašau jei tekstas buvo nerišlus...

išgirdo vaikas laido princese ir kai užsikirtus plokštele, heh, gaila man taves... O kiek girdėjau tu vaikas tuo labiau nepageidaujamas, manes nekenčia tokie vaikai kaip tu, heh, gal susivienisit ir užmušit mane? :DDD

Vaikai prie kompiuterių turi per daug dideli pasitikėjimą savimi, įžeidinėdami kitus ar vartodami necenzūrinius žodžius jie jaučiasi pakilėti ir tikisi gauti pritarimą iš kitų žmonių. Taip jie susiburia bet jie neturi jokios fizinės galios ar pasitikėjimo realiame pasaulyje todėl jie gali tik grasinti... ;)

Rišliai parašiai, viska supratau tik nesupratau kam adresuotą, mano manymu norejai pasakyt kad erelioja jis, na tavo teisybe. :]

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Svečias

Rišliai parašiai, viska supratau tik nesupratau kam adresuotą, mano manymu norejai pasakyt kad erelioja jis, na tavo teisybe. :]

Nesvarbu kam, čia šiaip nušvitimą pajutau ir pradėjau kurt... :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4859 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...