Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Borderlands kviecia pasidraskyti jau spalį


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5383 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

borderlands_logo.jpg

Gearbox Software – viena iš žinomiausių žaidimų kūrimo studijų, visame pasaulyje. Tad visada tikrai malonu pamatyti ką jie naujo išmąstys. Kol kas žinoma apie naujausią jų darbą – „Borderlands“. Tai futuristinė Sci-Fi pirmojo asmens šaudyklė su RPG elementais. Įdomu, gal žaidimas netgi bus kažkiek panašus į „Fallout 3“? Kad tą galėtume sužinoti, teks iškentėti iki „Borderlands“ pasirodymo datos. O tai atsitiks palyginti greitai, jau spalio 20 dieną žaidimas pasirodys JAV parduotuvių lentynose, o po trijų dienų, spalio 23 dieną, ir visoje Europoje bei kitose teritorijose.

2K Games prezidentas „Christoph Hartmann“ prasitarė, kad jis tikrai nebijo, galimo, jų leidžiamo žaidimo, užgožimo, tuo išleidimo laikotarpiu. Juk spalio pradžioje pasirodys taip visų laukiamas „Uncharted 2“ žaidimas. Hartmann įsitikinęs, kad šių metų ruduo yra tikrai geras laikas išleisti „Borderlands“. Nors pripažįsta, kad visada yra grėsmės iš konkurentų pojūtis.

Borderlands pagaliau atkeliauja! Žaidimas kaip ir turėjo pasirodyti praeitais metais, bet buvo atidėtas. Dabar žaidimas turės visai kitokį grafinį stilių. Tarsi animacinis... Be to tai tikriausiai pirmasis žaidimas istorijoje, leisiantis išmėginti virš 500,000 tūkstančių skirtingų ginklų rūšių, išbarstytų po visą žaidimo teritoriją. Be to bus galima pasigriebti kokią keistą transporto priemonę ir su ja palakstyti po aplinką. Borderlands pasirodys Xbox 360, PS3 ir PC platformose.

Štai pasižiūrėkite į šį GamePlay video filmuką, kad geriau įsivaizduotumėte kas tai per žaidimas

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=MadJGL7vtgk[/youtubecom]

gamenation.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5383 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...