Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4909 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
Man irgi pasirodė dizainas labai matytas ypač headeris. VAIKAI LIEKA VAIKAIS.

Jis šita dizainą darė palei pamoką, o headeris pakeistas nes nebuvo headerio fono pamokos, išvis šitas forumas nusivažiavo jei pamato tokį dizainą tai iškart užsipuola išsiaiškinkit pirma jūs, kad antras žmogaus dizainas tipo negali būt gražus, jūs ramiau... ;/

Jis šita dizainą darė palei pamoką, o headeris pakeistas nes nebuvo headerio fono pamokos, išvis šitas forumas nusivažiavo jei pamato tokį dizainą tai iškart užsipuola išsiaiškinkit pirma jūs, kad antras žmogaus dizainas tipo negali būt gražus, jūs ramiau... ;/

^^ Šitas forumas ir važiuos toliau , bet įdomiausia kada hostingas baigsis...

^^ Šitas forumas ir važiuos toliau , bet įdomiausia kada hostingas baigsis...

Gal ne čia pataikei? Nes truputi ne į tmeą rašai... :D

Dizainas yra paplatintas. Pakeistas headeris ir viskas. nors kad headeri pakeitei 2/10 ;)

Ką tu čia spangsti?! Pats viską nuo nulio kūriau pagal tutorial. Aš net nevargčiau keisti to headerio ant dizaino ir poto dėti čia ne savo kurtą darbą, kad tipo išgirsčiau iš jūsų pagirimus....

Ir išviso koks tolkas man dėti kito asmens kurtą darbą? Aš čia dedu darbus dėl to, kad sužinočiau ką blogai darau ir nedaryčiau pamašių klaidų ateityje.

Gal ir gali būti, jog dizainas matytas. Gi kuriau pagal pamoka tik, kad spalvas kitas uždėjau, o dėl headerio tai visą nuo nulio kūriau ir tikrai lygiai tokio pačio niekur kitur nepamatysi.

Visu pirma kad jau pagal pamoką kuri tai nereiškia kad tik spalvas reikia pakeist, reikia viską keist bent jau po truputi.

Visu antra, tą headeri tikrai nepats dariai, nes mačiau aš jį googles vaizduose ir jis kartojosi ne viena kartą.

Gal ir gali būti, jog dizainas matytas. Gi kuriau pagal pamoka tik, kad spalvas kitas uždėjau, o dėl headerio tai visą nuo nulio kūriau ir tikrai lygiai tokio pačio niekur kitur nepamatysi.

Visu pirma kad jau pagal pamoką kuri tai nereiškia kad tik spalvas reikia pakeist, reikia viską keist bent jau po truputi.

Visu antra, tą headeri tikrai nepats dariai, nes mačiau aš jį googles vaizduose ir jis kartojosi ne viena kartą.

Visu pirmą tai aš ir pakeičiau nemažai ką...

Visu antrą pats dariau tą headerį niekur lygiai tokio pačio nerasi, jeigu esi radęs man nuorodą numesk. Jeigu netiki aš per teamviewer galiu toki pat padaryt. Čia nėra sunku tą headeri padaryti tereikia susikurti brush ir jį truputį pakoreguoti...

Jūs durni ar ką? Negalit pripažint, kad žmogus gražiai padarė antrą dizainą... Tik pastūmt...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4909 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...