Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5311 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

sveiki renku komanda rimtam sa-mp servui :pistols:

Iškart pasakau žmonės kurie nori patekti rašykite man į skype jai busite apsisprende ir jai norėsite dirbti o ne taip sau ant šūdo.

1.Scripteris - Šis žmogus būtų vienas iš serverio savinninkų ir būtu patyres gautų dalį pelno,turėtų dirbti normaliai.

2.Maperis - Iš dalies aš būsiu maperis ,bet man reikės pagalbiniko šis žmogus turėtų būti ne tingnys mapinti normaliai .

3.Rėmėjas - Remėjas turi paremti 20,30 Lt turėti daug pažystamų ką galėtų pakviesti į serverį šis žmogus iš dalies bus ir reklameris.

4.Photoshoperis -Žmogus turi mokėti piešti gal ir kuoduoti ,mokėtų elgtis su webais (php) .

Ką gausite mūsų serveryje ? Kolkas šio dalyko negaliu atckleisti pakviesite į skype pasišnekėsime ,aptarsime.

na ką jūs klausite o ką moku aš ? taigi aš gan ilga esu maperis bei Photoshoperis aš šios darbus atliksiu pats ,bet didžiule dalį dirbsite ir jūs

mano skype: rugilyte9050

Sveiki visi,

Taigi galvojau galvojau ir sugalvojau -Kodėl man nepadarius konors naujo ,neyprasto ?

IR tada gimė minits padaryti serverį.

Apie serverį: serveris būtų RPG stiliaus .Webas: svetainė būtų su Domenu .

Renkama Komanda :

Iškart pasakau žmonės kurie nori patekti rašykite man į skype jai busite apsisprende ir jai norėsite dirbti o ne taip sau ant šūdo.

1.Scripteris - Šis žmogus būtų vienas iš serverio savinninkų gautų dalį pelno,turėtų dirbti normaliai,bet neperkraučiau jo.

2.Maperis - Iš dalies aš būsiu maperis ,bet man reikės pagalbiniko šis žmogus turėtų būti ne tingnys mapinti normaliai .

3.Rėmėjas - Remėjas turi paremti 20,30 Lt turėti daug pažystamų ką galėtų pakviesti į serverį šis žmogus iš dalies bus ir reklameris.

4.Photoshoperis -Žmogus turi mokėti piešti gal ir kuoduoti ,mokėtų elgtis su webais (php) .

Ką gausite mūsų serveryje ? Kolkas šio dalyko negaliu atckleisti pakviesite į skype pasišnekėsime ,aptarsime.

Daugeliui žmonių kils toks klausimas , o ką gi aš moku ? - Na mapinu gana gerai buvęs daugelyje rimtų projektų,kaip ir sakiau daug nemapinsiu ,bet mapinsiu normaliai ,Tai pat būsių kaip serverio organizatorius ieškosiu reklameriu ir pnš.

Ačių už dėmesį ,Laukiu jūsų Skype : domantas.g [ su tašku ]

Sveiki visi,

Taigi galvojau galvojau ir sugalvojau -Kodėl man nepadarius konors naujo ,neyprasto ?

IR tada gimė minits padaryti serverį.

Apie serverį: serveris būtų RPG stiliaus .Webas: svetainė būtų su Domenu .

Renkama Komanda :

1.Scripteris - Šis žmogus būtų vienas iš serverio savinninkų gautų dalį pelno,turėtų dirbti normaliai,bet neperkraučiau jo.

Daugeliui žmonių kils toks klausimas , o ką gi aš moku ? - Na mapinu gana gerai buvęs daugelyje rimtų projektų,kaip ir sakiau daug nemapinsiu ,bet mapinsiu normaliai ,Tai pat būsių kaip serverio organizatorius ieškosiu reklameriu ir pnš.

Ačių už dėmesį ,Laukiu jūsų Skype : domantas.g [ su tašku ]

srr tingėjau rašyti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5311 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...