Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4916 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Patiko darbas?  

14 balsai

1. 1. Patiko darbas?

• Nepatiko
      6
    • Patiko
      8

Recommended Posts

• ,
Svečias

Baisu, kokio velnio tie jūriniai konteineriai? Pagrindas bėgiai, negražiai atrodo, galėjai koki pagrindą normalesni įdėti... Kam tos Tvoros tokios? Dar mieste... Ir tai viename šone į išore kitame į vidų sumapintos... Dėl tos pastogės tai nesiginčysiu, gal ką tik įsikūrusi gauja ir dar neprisivogė pinigų gražesniam pastatui... Kokio velnio tos bačkos? Vandens trukumas? Aš čia laiko vogta kurą??? Laiptai ant stogo, kam jie reikalingi jei stogas tuščias??? Na gal ir praves ginant bazę ar užėmus ja bet tikrai darbas baisus... Galėjai truputi pasistengti... 2/10

Baisu, kokio velnio tie jūriniai konteineriai? Pagrindas bėgiai, negražiai atrodo, galėjai koki pagrindą normalesni įdėti... Kam tos Tvoros tokios? Dar mieste... Ir tai viename šone į išore kitame į vidų sumapintos... Dėl tos pastogės tai nesiginčysiu, gal ką tik įsikūrusi gauja ir dar neprisivogė pinigų gražesniam pastatui... Kokio velnio tos bačkos? Vandens trukumas? Aš čia laiko vogta kurą??? Laiptai ant stogo, kam jie reikalingi jei stogas tuščias??? Na gal ir praves ginant bazę ar užėmus ja bet tikrai darbas baisus... Galėjai truputi pasistengti... 2/10

Konteinerios vogtos mašinos :D

Pagrindo neradau kad tiktų :/

Tvoros kad kiti žmonės nepraeitų

Nu dėl vienos į išorė kitos į vidų tai nesiginčyju. :DDD

Bačkos tai ten kuras o ne vanduo

Laiptai ant stogo tai kad jeigu priežai puola tai atsišaudytų ten, ir jei dar užema bazę tai čia kaip atsarginis išėjimas.

Nu vistiek dėkui už įvertinimą. Matau jau atsikalęs ant mapingo kad tokius trūkumus pastėbi :D bandysiu šiendien matau kaiką gudriau sumepint :)

Svečias

Laiptai ant stogo tai kad jeigu priežai puola tai atsišaudytų ten, ir jei dar užema bazę tai čia kaip atsarginis išėjimas.

Nu vistiek dėkui už įvertinimą. Matau jau atsikalęs ant mapingo kad tokius trūkumus pastėbi :D bandysiu šiendien matau kaiką gudriau sumepint :)

Suprantu kam tu darei tas tvoras, bet kokio velnio miesto centre tokios baisios tvoros man geriau paaiškink, tikrai žinau kad galima padaryti gražiau ir be tų tvorų... O pagrindo ieškok tarp namų, ofisu, aš dažniausiai naudoju įvairių ofisu pagrindus...

Suprantu kam tu darei tas tvoras, bet kokio velnio miesto centre tokios baisios tvoros man geriau paaiškink, tikrai žinau kad galima padaryti gražiau ir be tų tvorų... O pagrindo ieškok tarp namų, ofisu, aš dažniausiai naudoju įvairių ofisu pagrindus...

Ok dėsiu tokius pagrindus. Dėkui už patarimą :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4916 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...