Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5289 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Bandau kurti kažką, bet nesu patyręs ir norėčiau kritikos. Ypač iš Wuzidi :D

11b9e23945730eb2d3fa6a9f7e03d7a8720.jpg

2011.12.29

Čia kelsiu savo sukurtus dizainus ir žinoma lauksiu jūsų kritikos ;)

---------------------------------------------------------------------------------------

Dizainas filmų portalui:

83046944cb8dbb675103fda9ecd3663d588.jpg

2011.12.29 19:28

---------------------------------------------------------------------------------------

Naujas dizainas, kaip šis?

43edb8bb9604226acebfba4a50fd2d0f924.jpg

2012.01.02

Aš matau šiame tavo dizaine tik vieną, labai aiškią dizaino problemą, ir ją reikia ištaisyti - Dizainas per siauras. :) Matai kiek turiniui ne daug pločio skirta, net panelės yra puse turinio dydžio. Daryk platesnį, ir sumažink visus "mygtukus", nes jie kiek per dideli. Šiaip labai graži idėja, man patiko.

P.S Su teksto spalva viskas čia yra tvarkoje.

Aistra - piešti betkokio tipo logotipus. :]

Aš matau šiame tavo dizaine tik vieną, labai aiškią dizaino problemą, ir ją reikia ištaisyti - Dizainas per siauras. :) Matai kiek turiniui ne daug pločio skirta, net panelės yra puse turinio dydžio. Daryk platesnį, ir sumažink visus "mygtukus", nes jie kiek per dideli. Šiaip labai graži idėja, man patiko.

P.S Su teksto spalva viskas čia yra tvarkoje.

Aš pasakiau kad texto spalva vos matosi prie BG nes labai rėžia akį BG todėl sunku matyti.. Tamsink BG arba ka nors kito uždėk

Svečias

Da fuck? Nelabai gražus dizainai. Pamegink spalvas padaryt gyvesnes.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5289 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...