Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5313 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ka rinktis?  

8 balsai

1. 1. Ka rinktis?

• San Fierro
      2
    • SF kaimeliu teritorija
      1
    • LS kaimeliu teritorija
      1
    • Las Venturas
      4

Recommended Posts

Kaimelius.

O kokoj teritorijoj?

Kiek galima apie tą patį... Nebūtina kiekvienam žmogui kurti tokias pačias apklausas...

Na bet kiti neapsisprendzia. Ir gal kitiems patinka tas labiau o kitiems tas. Ir p.s. tu cia ne free postink :P

--Papildyta--

Idetas dar LV miestas. Nes nusprendziau grazus didelis miestas ir busiu tikrai idomiu vietu darbams. Tai balsuokit ar gera mano mintis ar ne?

Kaimelius.

O kokoj teritorijoj?

Kiek galima apie tą patį... Nebūtina kiekvienam žmogui kurti tokias pačias apklausas...

Na bet kiti neapsisprendzia. Ir gal kitiems patinka tas labiau o kitiems tas. Ir p.s. tu cia ne free postink :P

--Papildyta--

Idetas dar LV miestas. Nes nusprendziau grazus didelis miestas ir busiu tikrai idomiu vietu darbams. Tai balsuokit ar gera mano mintis ar ne?

Kažin kas čia renkasi postus tokiom temom....

PAWN patirtis: 3 metai

Pamokos:

[GH #1] [0.3d] Objektų šalinimas

[GH #2] [0.3d] Vartų kūrimas

[GH #3] Laiko žymės (UNIX TIMESTAMPS)

[GH #4] Kodo lygiavimas

[GH #5] Kuriame judantį textdraw

Kaimelius.

O kokoj teritorijoj?

--Papildyta--

Ten kur Dykumos

Kaimelius.

O kokoj teritorijoj?

--Papildyta--

Kažin kas čia renkasi postus tokiom temom....

Jo renka va tokie kaip tu... :/

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...