Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Debiutavo LG programų parduotuvė


DominiC

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1-lg-application-store.jpg

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė pristačiusi internetetinę programų parduotuvę, suteiksiančią daugiau galimybių LG telefonų naudotojams.

Programų parduotuvė „LG Application Store“ Azijos regione oficialiai debiutavo šių metų liepos 14 d., vėliau ji turėtų pradėti veikti dar 24 šalyse. Iki metų pabaigos parduotuvės katalogą tikimasi išplėsti iki 2 tūkst. programų, iš kurių daugiau kaip 100 LG telefonų savininkai galės atsisiųsti nemokamai, teigiama bendrovės pranešime.

„Norėdama patenkinti augančius vartotojų poreikius programinei įrangai, LG plečia savo veiklos spektrą žengdama į programų ir programinės įrangos verslą“, - sakė „LG Electronics Mobile Communications Company“ vykdomasis direktorius Skottas Ahnas (Skott Ahn). - Mes pamatėme, kad iki šiol įvairiais aspektais vartotojai buvo apgaudinėjami, kadangi daugybė programų buvo neišbaigtos ir negalėjo sulaukti komercinės sėkmės. Tuo metu „LG Application Store“ yra platforma, kuri atitinka LG kokybės standartus ir leidžia vartotojams išnaudoti visus telefono pranašumus.“

Nepriekaištingai siūlomų programų kokybei užtikrinti tiek LG, tiek programų kūrėjai kruopščiai atrinko patogiausias programas, kurios buvo griežtai tikrinamos prieš jas įtraukiant į programų parduotuvę. Vartotojai galės būti tikri, kad jų parsisiunčiamos programos atitinka LG standartus ir veikia sklandžiai.

Su programų parduotuve „LG Application Store“ yra susijusi kūrėjų bendruomenės svetainė „LG Mobile Developer Network“, skirta trečiosioms šalims, t.y. nepriklausomiems programuotojams, kuriantiems žaidimus ir kitą programinę įrangą LG mobiliesiems telefonams. Nuo atidarymo praėjusių metų spalio mėnesį, ši svetainė buvo atnaujinta iš pagrindų ir nuo birželio siūlo naudotis patobulintu turiniu.

Tikimasi, kad programų skaičius sparčiai didės jų kūrėjus pradėjus skatinti papildomai. Svetainėje programuotojai gali kurti ir dalintis įskiepiais ir išbandyti savo programas virtualioje laboratorijoje „Virtual Developer Lab“ bei naudojantis funkcija „Over-The-Air“. Šiuo metu svetainė leidžia kurti programas pasitelkus „Java SDK“ kalbą, o įskiepių kūrimui iki metų pabaigos numatoma pritaikyti VDL, OTA D/L.

Ateityje LG planuoja pristatyti daugiau telefonų, iš kurių bus galima jungtis tiesiai prie programų parduotuvės „LG Application Store“.

Technologijos.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...