Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Galvojau patiks nes 2h mapp šitą dariau.

Čia aš tokio didžio darbus darau apie 1-2h nes žinau kur kokio objekto ieškoti. O tu turėtum daug ilgiau daryti, naudoti gražesnius objektus, medžius ir t.t. nes kaip matau nesi labai patyręs su MTA...

Čia aš tokio didžio darbus darau apie 1-2h nes žinau kur kokio objekto ieškoti. O tu turėtum daug ilgiau daryti, naudoti gražesnius objektus, medžius ir t.t. nes kaip matau nesi labai patyręs su MTA...

Su mta dirbų 2 metus.

Tada esi visiskai beviltiskas :|, darbai nera tokio grozio kad matytusi jog dirbi 2metus...

Nezinau situose darbelliuose nepamaciau nieko stebuklingo :( 7/10

Rimtas Kentas

Su mta dirbų 2 metus.

Tada esi visiskai beviltiskas :|, darbai nera tokio grozio kad matytusi jog dirbi 2metus...

Nezinau situose darbelliuose nepamaciau nieko stebuklingo :( 7/10

Tiesa pasakei, jei du metus dirba ir tik tokie sugebėjimai... Iš tikro tai spėju kad jis meluoja nes net atsilikę žmonės per du metus išmoktu daugiau...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...