Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4897 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na sveiki, taigi 18dieną užsisakiau clarity.lt paslaugas, t.y nupiešti HTML bei IPB dizainus ir juos sukoduoti ( jie jau buvo galima sakyti nupiešti tik sukoduot tereikejo ) jie užsipleše 55 lt , na bet mano remejas sumokėjo, jie prižadėjo darbai bus bus, sukoduotoju susisiekiau šiandien jis labai atsipraše ir pasake kad nesugeba sukoduoti IPB dizaino ( nors užsakymu priemejas sako žinoma padarysim ). Na taigi pridėjau savo drauga ( kuris web'ą kuria ir toj srity nusimano) Daniilo ( šio projekto šeimininką clarity.lt... bet jam ištikro 15-16 metų, balsas kaip 13-mečio... ) bei ta koduotoją, daniilas puole man draskyti akis kad rytoj bus pinigai sugražinti, nors butent norejau tu dizainu nes jie man patiko ( t.y mano team'ui ). Parašiau daniilui kad paimsiu bet kaina koreguojasi nes nežadu moketi tiek daug už nieką... Bet jie nelabai ejo i kalbas pradėjo stumti ir taip toliau, galiausiai susitareme dėl kompromiso, atsiuntes man html dizaina bei kitą dizaina kuri teks patiems koduotis... Paskui daniilas pradėjo man kišti kažkokius failus "life.lt" pavadinimų tarsi tai yra kažkoke anketa na aš peržiurėjau pamačiau kad ji visiškai pievišką ir bandomą mane apgauti, tada klausiau kodėl turečiau rašytis? jie man pradėjo aiškinti kad jiem reikia rodyti VMI dėl atsiradusiu pinigų, tada aš pradėjau aiškintis kaip tai gali buti? siunčiau i privataus asmens sąskaitą ir velia pievas kad tai UAB? iškart gavau tokia žinutę

[23] Daηiilas | clarity.lt™: Aj žinai, pašikt man ant tavęs. Tiesiai šviesiai sakau.. Bandžiau jau tartis. Viskas normaliai ir vėl tas pats. Kažkaip reiktu manau tau slow down kažkiek. Nu neesmė. Turėkis tą dizainą. Sėkmės.

Ir block'ą, sakau tai nerimtą studiją , niekam jos nepatariu...

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Galiu prie to pridurti jog jų UAB veikia visiškai neteisėtai, t.y. vaikai dirba įmonėje kurios savininkas (turbūt vienintelis suauges Daniil tėvas), pagal viska vaikai negali dirbti ta pačią dieną kai jiems vykstą pamokos mokykloje, ir taip pat švenčių dienomis, taip pat, jie dirba namuose, tam reikia specialaus leidimo, kurio turbūt nėra ir nebus, per atostogas tu vaikų darbo laikas jei iš vis jie yra registruoti kaip nors privalo būti ne daugiau kaip 2 valandos, o ką matau - grįžimas iš mokyklos, ir sedėjimas toje įmonėje kuri net negali vadintis studija. Tai tik įspėjimas jog pas juos negalima užsisakyti paslaugu, o tie papildomi popieriai kurie tipo yra siunčiami į VMI, tai tik apsisaugojimas kad jei jie padalins puslapi ar padarys ką nors panašaus bus tik nepakaltinami, nes apie garantijas arba kitokius panašius dalykus nėra kalbama

Galiu prie to pridurti jog jų UAB veikia visiškai neteisėtai, t.y. vaikai dirba įmonėje kurios savininkas (turbūt vienintelis suauges Daniil tėvas), pagal viska vaikai negali dirbti ta pačią dieną kai jiems vykstą pamokos mokykloje, ir taip pat švenčių dienomis, taip pat, jie dirba namuose, tam reikia specialaus leidimo, kurio turbūt nėra ir nebus, per atostogas tu vaikų darbo laikas jei iš vis jie yra registruoti kaip nors privalo būti ne daugiau kaip 2 valandos, o ką matau - grįžimas iš mokyklos, ir sedėjimas toje įmonėje kuri net negali vadintis studija. Tai tik įspėjimas jog pas juos negalima užsisakyti paslaugu, o tie papildomi popieriai kurie tipo yra siunčiami į MVI, tai tik apsisaugojimas kad jei jie padalins puslapi ar padarys ką nors panašaus bus tik nepakaltinami, nes apie garantijas arba kitokius panašius dalykus nėra kalbama

Ir daniilas man dar tokius faktus konstatavo, kad vienoj vietoj yra registruotos berots 4 firmos, manau tai tuo labiau nėra legalų, bei dar pasake kad eina i minusą tevai dėl jo "firmos".

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

dabar chebra žiūrėkit.

Kas sakė,kad čia UAB ? :DDDDDDDD

dstudio ? :ooooo tu man įrodyk kad jie legaliai dirba. Davai įrodyk. Lietuvoje berods yra tik viena studija kuri legaliai dirba,t.y 42studio.eu

o visi kiti yra nelegalūs.. Tai jūs žmonės galvokit ką šnekate..

Aš nenoriu čia kištis,bet kam čia šmeižti žmones ?? ta studija jau seniai nedirba,uždaryta yra.. Tai kam čia diskutuoti ??? Studijos nebėra :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4897 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...