Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5318 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, taigi best-life.lt projektas ieško profesonalaus maperio, kuris sugebėtu statytu naujas platformas, daryti naujus pastatus, turėtu lakia ir įdomia fantazija. Turėtu dirbti rimtai, aktyviai.

Dėl svetainės - Taigi apie domena, greičiausiai bus nupirktas naujas domenas, ūnikalus. Taigi čia yra laikinas dizainas, tiek pagrindinio puslapio t.y HTML tiek ir forumo t.y PHPBB, daromas naujas HTML dizainas. Forumo dizainas, laikui bėgant bus ūnikalus, nes kažka žądėjau pirkti. Tai tiek apie svetainė.

Įnvestijos - Taigi į projekta yra kišami nemenkus, nemaži pinigai, perkame iškarto keliems mėnesiams/metams.

Apie serveri - Best-Life.lt Atidarymas

Taigi mergaites ir berniukai, ši naujiena bus ilga visa informacija rašyta mano pacio t.y Divito [Ernesto].

Taigi kažkaip, sededami, galvodami, ka daryti, staigiai sumasteme atidaryti svetaine, viskas paviko, dizaina gavome.Taigi ir LTG.xe.LT - Dabar liks Best-Life.LT.Taigi kažkaip sededamas prie „ SKRIPTO “, dirbdamas sugalvojau visiškai nauja telefono sistema [ unikalia ] kurios tikrai niekur nebusite mate, po to kažkaip sulyginau su namu sistema, daugiau grižes iš lauko, maunuos batus, staiga šoves dar viena ideja. Tai pas mane ideju tiek atsiranda, tai tada susidomejau tuo mano nauju sistemu styliumi, kuris tikrai bus naujas. Tik reike žinoti kaip tai atlikti, aš jau nutuokiu, taigi kaip ir minejau kad cia turetu buti išsikerntis „ GRP “ projektas. Galvoju, galvoju, gal pirkti domena iš žmogaus, bet pagalvojau kad tai neapsimoka. Taigi aš kursiu visa modifakcija nuo „ GRP 4 “ modifikacijos, naudodamas tam tikrom programom šalinu daug senu objektu iš „ SAN FIERRO “ miesto desiu naujus, mapinami nauji kvartalai, nauji pastatai, naujos vietos. Nenoriu atskleisti savo tu komandu nes žinau kad tikrai daug megsta žmoniu ripinti, nors sugeba daug ka, bet fantazijos neturi. Šita visa modifkacija sudarys daug naujoviu, skriptu, sistemu, bet iškarto visko nerodysiu, bet iškarto vistiek daug ka pamatysite, tiek nauju mašinu, namu, bizniu, telefono sistema, kiosko [bus prideta daug nauju prekiu], visokiu slaptu vieteliu, eventu vieteliu. Arteja atostogos, taigi padirbeti galesiu daugiau, bet paiilseti taip pat man reikes, kaledos, nauji metai, atsipalaiduosiu kelias dienas ir toliau tesiu tesemus darbus. Tai esu dar padares menku smulkmenu, bet vat sugalvojau užtat per tiek laiko visko daug, ka pradesiu nuo rytojaus jau vikdyti. Prisipažinsiu, atims nemažai laiko, nervu, kantrybes, bet štai, kažkaip kantrybes, nervu yra pakankamai kolkas. Daugiau laikui begant gal dajungsim kaimeli, planuoju serveri daryti - 1,2 menesius. Nesakau kad ištisas dienas sedesiu prie gm, nes turiu taip gyvenime savo ka vekti, bet vistiek sukursiu tikrai labai smagu, idomu, serveri. Del populiarumo stengsimes, reklamas pirksim, reklamuosim, esu pilnas nauju ideju kurias vikdyti žadu.

Komandos sudetis:

Ernestas_Divito - Skripteris/Ikurejes

Norbis_Dictator - Scripteris/Ikurejes/Webmasteris

Liux_Effect - Prižiuretojas/GRAFERIS

Ernestas- Ernis, Radviliškio rajonas, beinoravos miestelis, 14.5 metu, skype: ernestas842

Norbertas - Norbis, Vilniaus rajonas, 16 Metu, skype: qpame. (Taškas butinas

-- 19 Gru 2011, 15:43 --

KONTAKTAI

ernestas842

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5318 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...