Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4905 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, mūsų puslapyje kažkoks " IPL " vartuotojas parašė tokį teksta:

" IPL - Internetinių projektų Licenzijos praneša, kad jūsų projektas nėra patvirtintas LIR (Lietuvos Internetinės Respublikos) Todėl prašo jūsų gauti licenziją, šiuo metu yra uždaromi daugelis Lietuvos projektų.

Daugiau informacijos: www.ipl.serveris.in "

ar jums buvo kažkas panašaus ? ar tai ištikruju reikė licenzija gaut ar čia kažkokie vaikai žaidžia.. ?

9d43e962fb15978229f5d54c39a4f4bd764.gif

Pasiekimai:

100 žinučių - [Neivykdyta]

100 FLT [Neivykdyta]

Jo ir as nemanau, nes puslapiio dizainas kazkoks vaikiskas, tokiu dalyku dizainai buna balti (daugumos), + nemanau kad tokios organizacijos naudotu skype, kazkaip nlb suprantama :D Ir galu gale:

Sveiki, mūsų puslapyje kažkoks " IPL " vartuotojas parašė tokį teksta:

nemanau kad tokiu organizaciju vadovai kurtu naujus vartotojus ir rasinetu, jie verciau rasytu i email.

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Sveiki. Na pas mane ir svetainėje paliko savo žinutę. Manau čia yra toks žmogelis kuris nori pasipelnyti iš kitų žmonių. Jei jis nepateiks visos reikalingos informacijos apie savo projektą. Priduosiu juos policija.lt už galimą sukčiavimą internetinėje erdvėje.

Pirmi požymiai kurie mane prajuokino.

Šio asmens skypėje užrašas

Ipl svetainės administratorius ir įkūrėjas. Dažniausiai tokius tekstus rašosi žmonės kurie nori pasigirti savo projektu.

Pati svetainė. Dizainas HTML Piešta max 15min. koduotą ir maždauk tiek pat.

Kokia įmonė naudos subdomeną?

Reta įmonė naudoja skype programėlę.

Neverta kreipti dėmesio į tokius projektus. Papraščiausiai kaškas bando pagazdinti mus visus ir tiek. Dabar laukiu jo atsakymo. Nepateiks informacijos tegu aiškinasi policija.lt man vis vien tegul nekiša nosies į mano projektą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4905 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...