Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki atiduodu Kaimeliu GM ji gavau budamas ju projekte, bet mane ismete nes kaskas pripliurpe, kad nieko nemoku ir pns... Pries ismetima nusikeliau GM i savo PC ir dabar dalinuosi su jumis!!! :) Paspauskite - cia poto paspauskite balsuoti ir rasykite i tema savo SKYPE pakviesiu ir atsiusiu GM :)

Tikrai? Išmetė? Eiktu Vaikeli Tai sarg tai kaimeliai neapipisi net nežinau koks tavo tikslas gal kad žmonėmis pažaist kad jie spaudinėtų tavo nuorodas neturi ka veikt ? as tau pasakysiu ka veikt

Geriau Merga susirastum o ne rašeš nesamones savo

Sakai Merga susirast :D Turiu as ja, o tu kaip suprantu neturi nes cia rasineji nesamones...

Tikrai iš Dvieju projektų išmetė gal ijunk sarga ar kaimelius pažiūrėciau gm vyriuk (; aisku sakysi ipas neleidzia arba visada isvykstu (:

-- Papildyta --

Sveiki atiduodu Kaimeliu GM ji gavau budamas ju projekte, bet mane ismete nes kaskas pripliurpe, kad nieko nemoku ir pns... Pries ismetima nusikeliau GM i savo PC ir dabar dalinuosi su jumis!!! :) Paspauskite - cia poto paspauskite balsuoti ir rasykite i tema savo SKYPE pakviesiu ir atsiusiu GM :)

čia tavo foto sekmės Fakeri :Deb2807bb565668773b9ee87ca1c1ddda971.jpg

-- Papildyta --

turi gm ? :D

Vaike tu *Myliu SuperGames.lt* cia tavo FOTO nes is rasysenos jau matos, kad mazas esi, o siaip tai as neturiu to GM man tik siaip pakvietimu reikia :P

Tai ka čia varai susideginai pats :D man taves gaila pats save susideginai nieko neišėjo net ;D

-- Papildyta --

Vaike tu *Myliu SuperGames.lt* cia tavo FOTO nes is rasysenos jau matos, kad mazas esi, o siaip tai as neturiu to GM man tik siaip pakvietimu reikia :P

jauciu pasigauni motina ir sakai man pakvietimu reikia kur buvai zertva staigiai duodi ant naujo pc arba ieskai naujo web kur galeciau kazka apipist

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...