Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4897 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Kažkada, labai seniai turėjau tokį gan nebloga žaidimą, kurį norėtųsi prisiminti, tik viena bėda - jo disko nebeturiu, o pavadinimo neatsimenu. Taigi pamaniau, gal kas taip pat jį žinote/žaidžiate ir galite man pasakyti pavadinimą. Dabar pasistengsiu šiek tiek apibūdinti:

Labiausiai man patikęs dalykas kurio neradau kituose žaidimuose, buvo tai, kad trasoje vietomis išmėtyta dėžės. jas paėmus gauni specialų ginklą ar kažką panašaus, kuriuo gali pasinaudoti iki kol paimsi kitą dėžę. Žaidimo grafika nepasakyčiau kad buvo labai gera. Jį ėjo žaisti su vairu (bent jau mano turimu saitek r220).

Na daugiau net nežinau ką apibūdint, bet jei kils kokių neaiškumų ar šiaip klausimų, klauskite, pasistengsiu kuo greičiau atsakyti.

-- Papildyta --

tai niekas nežino šio arba panašių žaidimų? man tiktų betkoks su pickupais (dėžėm ar kažkuo kad važiuojant paimi ir gali kažka daryt(šaudyt ar pan.)) prašau padėkite kasnors :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4897 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...