Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Nokia“ verslo telefonas su greitųjų žinučų siuntimo funkcij


Popas23

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5402 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

„Nokia“ verslo telefonas su greitųjų žinučų siuntimo funkcija

Pasaulinė mobiliųjų telefonų gamintoja „Nokia“ Singapūre pristatė „Nokia E72“ verslo telefoną, turintį naujausią el. pašto vartotojo sąsają bei integruotą susirašinėjimo greitosiomis žinutėmis (angl. instant messaging) funkciją.

Juo vartotojai gali bendrauti per populiariausias pasaulyje susirašinėjimo programas, tokias kaip „Yahoo! Messenger“ , „Google Talk“, „Ovi“ ir kitas. „Nokia“ taip pat paskelbė išleisianti antrą muzikinį telefoną „Nokia 5530 XpressMusic“ su lietimui jautriu ekranu bei toliau plėtojanti sprendimus, suasmeninačius internetą mobiliuosiuose įrenginiuose.

„Siekiame, kad kiekvienas pasaulio gyventojas turėtų galimybę jungtis su kitais žmonėmis ir dalintis tarpusavyje svarbiomis akimirkomis. Tam pasitarnauja „Nokia“ kuriamos suasmenintos technologijos ir sprendimai“, - sakė Mary McDowell, „Nokia“ Plėtros vadovė ir vykdomoji viceprezidentė

„Nokia E72“ – patogiam susirašinėjimui

Trečiąjį šių metų ketvirtį rinkoje pasirodysiantis „Nokia E72“ modelis yra naujausias išmanusis telefonas, turintis visaženklę QWERTY klaviatūrą bei pirmasis, kuriame įdiegta atnaujinta „Nokia Messaging“ paslauga. Ji leidžia būti nuolat prisijungus prie savo el. pašto dėžutės ir ekrane išvysti laiškus iškart, kai jie pasiekia pašto dėžutę. Išskirtinis šio verslo telefono bruožas – vienu klavišo paspaudimu iš darbalaukio galima paleisti „Yahoo! Messenger“, „Google Talk“, „Ovi“ ar kitas susirašinėjimo programas bei siųsti greitąsias žinutes.

„Nokia E72“ patobulino gerąsias savo pirmtako „Nokia E71“ savybes ir turi įdiegtą naują el. pašto vartotojo sąsają. Per pažangius el. pašto sprendimus, suderintus su „Microsoft“ bei „IBM“ produktais, iš telefono tampa prieinamos 90 proc. visų verslo el. pašto dėžučių. Verslininkams patrauklu, kad telefone galima atverti ir redaguoti „Office 2007 Word“, „Excel“ bylas, o su greitai pasirodysiančia „Quick Office“ telefoninės programinės įrangos versija 6.2, bus galima redaguoti ir „PowerPoint“ dokumentus.

Jauniausiame E serijos telefone yra įdiegta 5 megapikselių raiškos foto kamera. Vienu paspaudimu galima patekti į „YouTube“ vaizdo įrašų portalą ar socialinius tinklus „Facebook“ ir „MySpace“. Planuojama „Nokia E72“ kaina sieks 1200 litų (be mokesčių ir subsidijų).

„Nokia 5530 XpressMusic“ – kokybiškam muzikos klausymuisi

Kompaktiškas „Nokia 5530 XpressMusic“ taps antruoju muzikiniu telefonu, valdomu priliečiant ekraną. 2,9 colio skersmens ekrane vartotojai ras slenkamą kontaktų juostą (angl. Contacts Bar), kurioje rodomos nuotraukos 20-ies žmonių, su kuriais dažniausiai bendraujama. Paspaudus ant vienos iš jų galima matyti trapusavio bendravimo įstoriją – skambučių laikus, el. laiškus, SMS, MMS pranešimus, atnaujinimus socialiniuose tinkluose ir kitą informaciją. Darbalaukyje taip pat yra tiesioginė nuoroda į „Facebook“ ir „MySpace“ socialinius tinklus.

Naujajame muzikiniame telefone yra medijos juosta (angl. Media Bar). Tai vienu paspaudimu išsiskleidžiantis meniu, kuris suteikia greitą tiesioginį priėjimą prie muzikos, nuotraukų, vaizdo įrašų ir interneto. Solidus nerūdijančio plieno korpuso telefonas turi galingus garsiakalbius, o baterija leidžia be sustojimo muzikos klausytis ilgiau nei parą.

4 gigabaitų talpos atmintį turintis telefonas prekyboje pasirodys šių metų trečiąjį ketvirtį, o jo kaina sieks 687 litų (be subsidijų ir mokesčių).

Nokia5530XpressMusic.jpg

Šaltinis,http://www.topocentras.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5402 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...