Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5340 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki noriu pristatyti jums vieną įdomų FileScrift Iš karto prisipažinsiu kuriau jį ne aš, bet išverčiau į lietuvių kalbą aš. Nežinau ar jis jums prireiks, bet štai aš jį apibudinsių. Jo pavadinimas yra HeadShot. Kas žaidė Counter Strike žaidimą turbut žino kas yra HeadShot. Bet štai jis ir pasirode ir samp versijos. HeadShot galima padaryti šaunant į galvą, bet jį galima padaryti ne su visais ginklais, o tik su sniper ir kai jus šausite į galvą su sniper kitas žaidėjas iš karto mirs ir pasirodys užrašas kuriame bus parašyta HeadShot ir kas jį padare.

Kas dar nežino kur keltifilescriptus tai aš dabar paaiškinsiu. Kad tas FileScrift veiktu reikia HeadShot System ir HeadShot System.amx perkelti į jūsų serverio folderis/filescrifts. Bet tai dar ne viskas jums reikia failiuke server.cfg kuris randasi jūsų serverio folderyje parašyti filescrifto pavadinimą. Štai ir viskas scriptfile veikia.

O štai ir nuoroda parsisiuntimui http://failai.in/show/F/79EDF28D7/HeadShot.rar

Jaigu patiko nepagailėkite +R3p. Ir gailite komentuoti į nesamoningus komentarus neatsakau

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5340 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...