Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[P.K.M.] Episodas Nr. 3 - Kuriame lyties pasirinkima

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4907 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

dlc padel man error meta:

C:\Users\Mantas\Desktop\mano vertinami sa-mp dalykai\SuperGames GM Pamoka\gamemodes\rpg.pwn(26) : error 001: expected token: "}", but found "-identifier-"
C:\Users\Mantas\Desktop\mano vertinami sa-mp dalykai\SuperGames GM Pamoka\gamemodes\rpg.pwn(96) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Mantas\Desktop\mano vertinami sa-mp dalykai\SuperGames GM Pamoka\gamemodes\rpg.pwn(96) : error 017: undefined symbol "Lytis"
C:\Users\Mantas\Desktop\mano vertinami sa-mp dalykai\SuperGames GM Pamoka\gamemodes\rpg.pwn(98) : error 017: undefined symbol "DIALOG_STYLE_MSBOX"
C:\Users\Mantas\Desktop\mano vertinami sa-mp dalykai\SuperGames GM Pamoka\gamemodes\rpg.pwn(100) : warning 217: loose indentation
C:\Users\Mantas\Desktop\mano vertinami sa-mp dalykai\SuperGames GM Pamoka\gamemodes\rpg.pwn(270) : error 017: undefined symbol "Lytis"
C:\Users\Mantas\Desktop\mano vertinami sa-mp dalykai\SuperGames GM Pamoka\gamemodes\rpg.pwn(276) : error 017: undefined symbol "Lytis"
C:\Users\Mantas\Desktop\mano vertinami sa-mp dalykai\SuperGames GM Pamoka\gamemodes\rpg.pwn(346) : error 017: undefined symbol "Lytis"
C:\Users\Mantas\Desktop\mano vertinami sa-mp dalykai\SuperGames GM Pamoka\gamemodes\rpg.pwn(409) : error 017: undefined symbol "Lytis"
C:\Users\Mantas\Desktop\mano vertinami sa-mp dalykai\SuperGames GM Pamoka\gamemodes\rpg.pwn(421) : error 017: undefined symbol "Lytis"
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

8 Errors.

Rimtas Kentas

Tai man padės kasnors? :help:

C:\Users\Mantas\Desktop\mano vertinami sa-mp dalykai\SuperGames GM Pamoka\gamemodes\rpg.pwn(98) : error 017: undefined symbol "DIALOG_STYLE_MSBOX"

čia turi buti DIALOG_STYLE_MSGBOX o kur Lytis tai viršui skripto ( to kur yra tos Lytis) rašyk new Lytis; o daugiau error'ai dėlto kad gryba supjoviai kažkur :]

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Tai man padės kasnors? :help:

čia turi buti DIALOG_STYLE_MSGBOX o kur Lytis tai viršui skripto ( to kur yra tos Lytis) rašyk new Lytis; o daugiau error'ai dėlto kad gryba supjoviai kažkur :]

Pagaliau susitvarkiau pats visus error, iskyrus ta del MSG_BOX, dekui roli, kad padejai +rep duodu :)

Na tai ką dbr laukiu naujesnio video :)

Rimtas Kentas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4907 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...